veli125
Üye
Beyler yeni 2.el klima aldim. Klima 2 yıllık ve temiz gibi duruyor.bulundugum bölge yayla diye geçiyor ve serin. Yazları klima kullanan yok denecek kadar az. Klimayi aslinda kömürlü soba yerine kışın ısınmak icin aldım.asil amacim ısınmak. Geçen gun kurulumunu yaptık test icin geçen gun aksam actim. Dış ortam 26-27 derece nemde %60 seviyesindeydi. Test için odayi 23 dereceye kadar cektim.evde .1.5 yaşında oglum var. Klima carpmasin diye tam altinda durdu. Neyse gece uyumadı.sabahda benim bogazlarim şiş mis. Simdi benim anlamadigim ise ben aksama kadar iş yerinde 17-18 derece depoda çalışıyorum.buyuk kanalli klimalar devamli yüzüme çarpıyor ama hic bir sey olmazken evdeki 23derecedeki klima yüzüme dahi vurmadan nasil beni hasta ediyor.
Dün klimayi yine açtım bu defa dış ortam 27, oda icinide 25-26 yaptım amac nemi aldirmakti.yani calisip çalışmadığı dahi belirsiz ama nemi baya aldı. Neyse gece bizim oglan yine rahatsizlandi. Simdi iş yerindeki soguk depolarda bir sey olmazken evdeki klima neden carpiyor hemde 1-2 derece sicaklik farki ile. Nem eksikligi etkilermi yada kışında sicakda ayni sekilde carparmi. Bu sekilde kullanmanin hic anlami yok.lutfen yardimci olun
Dün klimayi yine açtım bu defa dış ortam 27, oda icinide 25-26 yaptım amac nemi aldirmakti.yani calisip çalışmadığı dahi belirsiz ama nemi baya aldı. Neyse gece bizim oglan yine rahatsizlandi. Simdi iş yerindeki soguk depolarda bir sey olmazken evdeki klima neden carpiyor hemde 1-2 derece sicaklik farki ile. Nem eksikligi etkilermi yada kışında sicakda ayni sekilde carparmi. Bu sekilde kullanmanin hic anlami yok.lutfen yardimci olun