Koşu bandı tavsiyesi

Neden Sayın Yöneticim?

Hocam yürüyüş modu dışında kullanamazsınız, koşu veya tempolu yürüyüşte hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar ses çıkarıyor alt katta.

Saygılar...

Neden 2 ci el eşya bölümü yok bu sitede kullanılmayan 2 el eşyaları satalım hem maddi kayıp olmaz hemde ülke ekonomisine kazandırırız

adanadan satan varsa spor aletleri 2 ci el düşünebilirim

Neden 2 ci el eşya bölümü yok bu sitede kullanılmayan 2 el eşyaları satalım hem maddi kayıp olmaz hemde ülke ekonomisine kazandırırız

Bu işi yapan siteler var bırakta onlar ekmek yesin :D

Yavuz bey;

Daha önce ikinci el bölümümüz vardı yaşanan dolandırıcılık olaylarının artması nedeni ile ikinci el bölümünü belirsiz bi süre kapattık. ikinci el bölümde olabilecek dolandırıcılık olaylarını önlemek için güzel bir çözüm bulabilirsek ilerleyen zamanlarda tekrar açacağız.

Koşu bandında güvenlik önemli, onun için özellikle belli yaşdan sonrakilere tavsiye edilmez..
sizde yaş problemi yok ama yinede alacaksanız güvenli birşey alın derim..
ama yürüyüşün yerini tutmaz.

Çok teşekkür ederim ustalarım. Hepinizi çok seviyorum. Tavsiyelerinize şiddetle uyacağım.

aradan baya zaman geçmış yenı gördüm hocamı tebrık edıyorum allah analı babalı hayırlı evlat nasıp etsın konuya gelınce bende kalp problemı var doktorum yurumemı ıstıyor yalnız ben bakkala dahı hanımın gözüne bakıyor oldum iki senedır:) koşu bandı düşünmüyordum oğlum siparış vermış bırgun kargocu getırdı evım uçuncu kat kargocuyla papaz olduk apartman gırışınde bırakcam dıyor sonuçta çıkardılar kurduk bana faydası oldu merdıven çıkarken nefes nefese kalıyordum allaha şukur şimdı çok rahat ınıp çıkabılıyorum hatta evden çıkamıyordum evvelkı hafta eskışehirden artvıne gıttım orada temiz hava gıdalar doğal şeker hastasıyım günde 24 mg inüsilin alıyorum artvın e gıttım 6 mg a duştu şimdı plan yapıyorum artvınde ev yaptırcam bu hareketlılığı koşu bandına borçluyum bır sure sonra bıkılırmı ben kafama koyduğumu kesınlıkle uygularım daha bıkmadım ama hanım bıktı ayrıca masaj aletıde var o alette mükemmel onuda kullanıyorum bende belde disk kırık bazen ağrı yapıyor masaj yapıyorum hıçbışey kalmıyor kilo problemı olanlar için mükemmel alet

@Öğretmen27 bende şimdi öğrendim ... (mazeretim va izindeydim nete giremedim)
Cenabı Hak analı babalı büyütsün devlete hayırlı evlat nasip eylesin, tebrik ederim.

Forum istatistikleri

Konular
129,836
Kullanıcılar
452,666
Son üye
balkır1111

Yeni konular

Geri