rezistans kardeş dediğin gibi bir problemle karşılaştım,kontrol sırasında projem değiştirldi önceden, bir şantiye projesiydi, hat başı direği inşaatın karşısındaydı, bende panoyu binanın tam önüne doğru çizdim,kontrol sırasında memur arkadaş yolun karşısında direğin yanında olmasını istedi, fakat benim kendime haklı bir sebebim vardı
şantiyede kullanılacak motorların enerji kabloları yolun ortasında mı gezecek dedim,arkadaş aşırı mevzuatçı, ama tecrübesiz olduğu için gerekli açıklamayı o anda veremedi, projeyi değiştirip panoyu hat başı yapmamı istedi, daha sonra bende onaylı projeye nasıl elektrik vermezsiniz gazıyla gittim kuruma
projeyi onaylayan mühendis arkadaşı buldum durumu anlattım, burada bence hala kendisininde hatası var ama bana mantıklı bir mevzuat cevabı verdi, ölçü tablosu hat başında olmak zorundaymış, dağıtımı nereye istersem yapabilirmişim böyle enteresan bir durumlada karşılaştım tabii, kontrolü bende iple çekiyom
kendi onayladığını onaylamayan imza yetkisini kendine bir ego haline getirmiş ve tüm dünyası oturduğu masadan ibaret olan bi sürü adam var bu kurumlarda ama her zamanda öyle değil tabii çok iyi niyetli yardımcı olmaya çalışanlardan var,şu kaçak akımı olayını deneyecem, burdan haberdar ederim sizi