Kombi seçimi

Sadece kombi mi? Yoksa komple (petek vs) sistem mi değişecek Abi?

3 +1 , Yaklaşık 125 metrekare daireye yeni kombi almayı düşünüyorum. Herteik veya yoğuşmalı arasından ekonomık, butce dostu, emeklıye gider, hangı marka ve modelleri tavsiye edersiniz.
Teşekkürler...
Vaillant kullanıyorum yıllardır. Sorun yaşamadım. Bilgi güncel olmayabilir ama Vaillant ve Buderus arasında tercih yaptığımda teknik dökumanlarini incelediğimde ve maliyet bilgilerine baktiğimda Vaillant'ın rakamı biraz daha yukarıda ama aynı isiyi elde etmek için yaptığı sarfiyat daha az görünüyordu. Yani fatura daha az geliyor göründü. Sonuçta Memnunum.

Sadece kombi, arkadaşım..
Buderus öneririm Abi. Küçük bir merkezi sistem ısıtmada uzun zamandır sorunsuz şekilde kullanıyoruz. Başka bir yerde demirdöküm kombi var, yanlış hatırlamıyorsam bir defa eşanjör değişti.

Birde şu var, bazı tesisatlarda işçilik ve boru boylarından dolayı suyun dolaşım problemi oluyor. Eğer böyle bir sorundan ısınamıyorsanız başta tesisatı kontrol ettirin, aksi takdirde yeni kombi de sorunu çözmeyebilir.

Konu ısınammak değil, kombının duzensız olarak çalışmaması. Dun hıc calısmadı, Sabah kendiliğinden devreye girdi. Yenisine bakıyoruz. Galıba, buderuz karar verildi.

Kombı,nerdeyse 20 yıllık, fırmasının Türkıyey yi terk ettiği bir marka..

Ustam bizde ferroli domitop'tan iki tane var. Aynı zamanda alınmış ve montajlarını da kendim yapmıştım. Halamın kullandığın da arada, vurunca çalışıyordu. Sonra kartını söküp incelediğimde normalde görünmeyen kopuk, soğuk lehimi büyüteçle görebildim. Lehimi yenileyince geçen seneden beri sorunsuz çalışıyor.

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri