kompanzasyon ile ilgili


Yöneticiler konuları nitelik yönünden değil sadece şeklen inceler. Yani açılan konunun ya da yazılan mesajların ne kadar yararlı olduğundan çok forum kurallarına uyup uymadığını denetler. Böyle geniş içerikli bir forumda açılan her konuya, sorulan her soruya cevap verebilecek kadar ne bilgimiz var ne de zamanımız var. Yöneticiler olarak iş arasındaki kısıtlı zamanlarımızda forumun sorunları ile ilgileniyoruz. Bu nedenle yöneticilere karşı biraz daha anlayışlı olmanızı bekliyorum.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Hiç utanmadan çekinmeden iftira atıyorsun !
Attığın iftiraların hesabını vereceksin ! Allah'a hesap vermeyeceğini falan mı sanıyorsun sen?
 
Son düzenleme:
[
Hiç utanmadan çekinmeden iftira atıyorsun !
Attığın iftiraların hesabını vereceksin ! Allah'a hesap vermeyeceğini falan mı sanıyorsun sen?


admin bey i tanımam. sizide tanımam. bana yazdıklarınızı ilettim onlarda açıklama olarak --diğer üyelere sataşmada bulunduğu ve hakaret ettiği için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.--- demişler. ortada iftira var ise bir zahmet yönetimle kontak kuru ver. 1 hafta uzaklaştırılmanıza sebep hakaretlerin neler oldugunu size aktarırlar. bundan sonra size cevap vermeyeceğim.
 
Varkon ile değiştir hiç bir şey yapmana gerek kalmaz o röle tüm bilgileri veriyor sana ben kullanıyorum gayet güzel hatta işi abartmak istiyorsan firma bu yetkiyide sana vermiş. Röleden rekatif ceza sınırlarını düşürüyorsun mesela kapasitif için %15 in altını ayarlayabilirsin, endüktif içinde % 20 nin altını ayarlarsın olur biter (15 TCR) alırsın bi tane üç tanee şönt reaktör atarsın faz dengelemesiyle uğraşmazsın. Hatta ben panoyu gözümün önünde olsun istiyorum ondan kopmamam diyorsan RS445 modülü takarsın bir de GSM hattı takarsın 7/24 izlersin hepsi bu kadar haydi kolay gelsin. Başka çözümü yok bence....
 
Kompanzasyonun özünü mantığını biliyorsan yeni nesil her röleyle sorunu çözersin. Önemli olan sistem dizaynını doğru yapmak. Aksi taktirde dünyanın en iyi rölesini kullansan da hikaye.

Takibinide sayaçtan yapacaksın röleden değil !
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…