kompanzasyon rölelerinin gprs üzerinden internet ortamında takip yazılımı

huzulmez

Üye
Katılım
27 Haz 2007
Mesajlar
19
Puanları
1
arkadaşlar gprs ile uzaktan takip yazılımının arayüzlerini izinle paylaşmak istedim. ayrıntılı bilgi isteyenlere de yardımcı olabilirim. programı www.mysis.org adresinden indirip son güncellenmiş hali ile bakabilirsiniz. arayüzler aşağıdaki şekilde...

Bir trafonun gece 12.30 sularındaki ani değeri. trafoda sadece Federal (elektropan) marka enerji analizörü ve gprs modem bulunmakta. (Yani oraya PC yerleştirme gibi komik bir durum sözkonusu değil kesinlikle)

Bu da kondansatörleri ucu ucuna yeten (gündüz bakmıştım kondansatörlerin tamamı devrede idi ve yetmiyordu hemen bakımcısını uyardık) bir fabrikanın tüketim değerleri. Burdada veriler gprs ile aktarılmış durumda.

Bu da aynı fabrikanın gece yarısındaki kondansatör durumları ve kondansatör güçleri (bu verilerde tabiki gprs ten aktarılıyor ve oturduğumuz yerden kondansatörleri devreye alıp duruma görede tamamınıda çıkarabiliyoruz)

Son olarakta yine trafonun birinin harmoniklerini ekrana getiriyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
huzulmez guzel paylasım olmus fakat resimler ve site acılmıyor acaba sorun bende mı?
 
süleyman ' Alıntı:
huzulmez guzel paylasım olmus fakat resimler ve site acılmıyor acaba sorun bende mı?

kullandığın browser ayarlarınla ilgili olabilir. siteyi tekrar yazıyorum. ordan programı indirebilirsin. ayrıca kullanıcı adı: mysis
şifre: demo
ile programa girip ordanda gerçek ortamda gerçek birkaç cihazı inceleyebilirsin.
 
Teşekkürler güzel bilgi işime çok yarayacağı şimdidden belli
 

Forum istatistikleri

Konular
129,059
Mesajlar
922,903
Kullanıcılar
451,331
Son üye
doby17

Yeni konular

Geri
Üst