ALRON sistemi klasik standart kompanzasyon röleleri ile kıyaslanamaz. Neden mi? Çünkü kademe hiç yok ve calısma prensibi cok farklı. Tristorlu sistemlerle diğerleri arasımdada bir fark yok gercekte. Cunku onlarda kademeli. Sadece diğerlerine göre condansator guruplarını daha hızlı devreye alıyor ki tek farkı o. Biraz sıkısıklıktan dolayı semalar cizerek hemen yanıt veremeyecegim soruna, cunku yurt dısına cıkacagim bir toplantı için yarın. Ama haftaya genel calısma prensibini size sematik bir yazı hazırlar anlatmaya calısırım.
Sorularına gelince
1) Evet baglanır. Hemde sistemde hicbir kompanzasyon ihtiyacı olmadığı esnada bile ilgili reaktörü devrede tutarak harmonikleri bastırır. Bu özelliği ile annelerimizin kullandıgı rölelere göre en önemli farklılığıdır. Diğerleriyle vb tristörlü tristörsüz hic bir rölede bu özellik yoktur. ISTE zaten bu nedenle baska markalarla kıyaslanamaz.
2)Sistem üç parçadan oluşmaktadır. Adaptive ALRON röle, ALRON sürücü ile Endüktanslardan olusmaktadır. Bu parcalar tarafımızdan alınarak kondansatör ilave edilir ve sistem kurulur.
3) bir sonraki cevaba bakınız.
4)ALRON dogası geregi tüm sorunlu sistemlerde kolaylıkla kullanılabilir. Su sıralar temasta olan bazı firmalarla bazı bölgeler için bayilik calışmalaraımız sürmekte. Eger acil derseniz biz Kibele olarak veya bayimiz aracılığı ile sizin sorununuzu cozeriz. Sizin var olan panonuzda tornavida bile sokmayacagız. Ne marka olursa olsun rölenizi ellemeyecegiz. Siz sadece bizim panomuza 3 faz+notr kablosu ile akım trafoları uclarını cekeceksiniz. BU YETERLI. Zaten eski panonuza baglı olan akım trafosu kablolarını bizim kontrolorumuz girislerinde seri gecirsek te olur. PArasına gelince en kolay kısmı. Sen ne sart koyarsan koy ben kabul ederim sadece her koydugun sart benim teklif fiyatımı artırır. Game Theory kuralına göre risk=kazanc, veya yerli deyimle ne kadar kofte o kadar ekmek. Ama en önemlisi ben senin patronun karsısına basın dik cıkartıp "abi sorun bitmistir" diyebilmeni garanti ederim desem
ne dersin?