has_artvin_li ( TA3TCM )
Usta Üye
Arkadaşlar ustalar komşular abiler herkese selamun aleyküm ya ben bu kompanzasyon işini öğrenmek istiyorum birisi de çıkıp şu işi ALLAH rızası için adam gibi bi anlatmıyor ya biraz kompanzasyon devreleri akım trafoları gereken devreler gereken değerler ve reaktif güç kontrol röleleri gibi konularda birileri bana bu konuda yardımcı olup şöyle sağlam bir şekilde konuyu anlatamaz mı en azından işi kapana kadar günde yarım saat bir saat elinden gelen zaman boyunca msn den yada farklı bir ortamdan şu işi kimse tarif edemez mi anlatamaz mı ?
Kumanda devrelerinden çok şükür kimseye pek muhtaç olmadan işlerimi halledebiliyorum çokta sıkıntılı olursam forum sitemize yazıyorum mutlaka ustalarımızdan birisi çıkıp yardımcı oluyor saolsunlar...
Çalıştığım iş yerinde bunlar ( kumanda ve kompanzasyon ) çok gerekiyor bende kompanzasyon konusunda tamamen fransız kalıyorum ne yapacağımı şaşırdım...
Arkadaşlar bi zahmet bi el atıverin şu işe...
Kumanda devrelerinden çok şükür kimseye pek muhtaç olmadan işlerimi halledebiliyorum çokta sıkıntılı olursam forum sitemize yazıyorum mutlaka ustalarımızdan birisi çıkıp yardımcı oluyor saolsunlar...
Çalıştığım iş yerinde bunlar ( kumanda ve kompanzasyon ) çok gerekiyor bende kompanzasyon konusunda tamamen fransız kalıyorum ne yapacağımı şaşırdım...
Arkadaşlar bi zahmet bi el atıverin şu işe...