Kompanzasyonumda sıkıntı varmı ?

TheRisky

Katılımcı Üye
Katılım
15 Kas 2007
Mesajlar
538
Puanları
56
Konum
İstanbul Büyükçekmece
Slm. Arkadaşlar Faturada fahiş bir artış var İnanın kompanzasyon ile alakalı hiç bir tecrübem olmadı bu sebepten dir bu artış kompanzasyondaki cezadan mı? yoksa gelen zamlardanmı kaynaklanıyor bilemedim. Gerye dönük diğer faturalar ile alakalı tek fark kapasitif diye bir bedel var diğer faturalarda böyle bir bedel yok.
Bu işin erbabı bu işin ehli olan arkadaşlarımdan ÇOK ACİL YARDIM BEKLİYORUM.

Not: Sistem 7 yıldır sorunsuz çalışan bir sistemdir panoya herhangi bir değişiklik veya ekleme yapılmamıştır. Fabrika içerisinde kullanılan aydınlatma ve makineler ilk gün ne kadarsa bu günde o kadardır. Teşekkürler.

20160307_153345.jpg
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
sistem kapasitif çekmiş kapasitif tüketimi nerdeyse aktif tüketim bedeli kadar tutmuş. tahminim ya yapışık kontaktör var yada sabit kondansatörden dolayı cezaya girdiniz.
 
Teşekkür ederim arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bu durumda ? Kontaktörlerimi kontrol edeyim ?
 
Şimdi markasını bilmediğim bir sayaç var fotoğrafını yüklerim değerleri nasıl okuyacağım hakkında bilgi verirseniz onlarıda yazarım. Sayaç dijital 2 adet düğme var 1i kırmızı 1i mavi kırmızı olanda mühür var diğerine basa biliyorum
 
Aktif: 1.8.0 end 5.8.0 ve kap 8.8.0 değerlerini okuyun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,844
Mesajlar
920,939
Kullanıcılar
450,947
Son üye
sitroen91

Yeni konular

Geri
Üst