mavikelebek123
Üye
kompansazyon nasıl yapılıyor yapılırken nelere dıkkat edılıyor ?hesabı nasıldır
Sayın kondaş temsilcisi; burası, bilmeyenlerin bilgi edindiği, bilenlerin bilgisini paylaştığı bir site değil mi? Google amcaya da sordum; verdiğiniz bilgiyi içeren bir kaynak bulamadım. Askerliğiniz sırasında siz, ali okulunda nasıl eğitim aldıysanız, sizinde aynı şekilde soran arkadaşlara cevap vermeniz gerekmez mi?ali okulu ABC
Elimde KAEL VARko-308 var. Bu röleye 0,5 KVar monofaze KONDAS kondansatör bağlamak istiyorum. Klavuzunu okudum bağlayamazsınız demiyor. Yapabilirsem nasıl yapaırım bilmiyorum, yapamazsam niçin yapamam onuda bilmiyorum. Ne yapabilirim?ali okulu ABC
Üç fazlı bir sistemse neden böyle birşey yapmak istediğini anlamadım ama yapabilirsin hangi faza bağlamak istiyorsan kondansatörden çıkan ucu o faza bağla. Monofaze bir sistemse zaten işin kolay.Elimde KAEL VARko-308 var. Bu röleye 0,5 KVar monofaze KONDAS kondansatör bağlamak istiyorum. Klavuzunu okudum bağlayamazsınız demiyor. Yapabilirsem nasıl yapaırım bilmiyorum, yapamazsam niçin yapamam onuda bilmiyorum. Ne yapabilirim?
Net cevabınız için teşekkür ederim. Röleyi değiştirdim. GEPA RQ-30 B. Sorarak uygulayarak öğreneceğim. Öğrendikçe paylaşacağım.Varko 308,monofaze kondansatör devreye almaz.