kondansatör sağlamlık kontrolü

auto set up yaptım sadece 1 le 2 ci kademeyi cekip bırakıyo digerlerini cekmiyor
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Çekilen ana hat akımı ölçtün mü? 560kw'tan bahsediyorsun !
560 kVA olsa 850A yapar! akım trafoları yanmış olmasın.
 
Röle enerjisini kesip tekrar verdikten sonra setup ayarlarını kontrol edip kademeleri otomatik alglattın mı?

300A, 200kVA yapmaz 560kw'tan bahsediyorsun !
 
Çok nadirde olsa aç kapa istiyor bu röleler. Anlık enerji kesilmesi ve sebebi bilinmeyen bazı durumlarda çok nadir ! 2 kez başıma geldi.
 
yarın dedigini denerim olmazsa röleyi degiştirip deneyecegim kademe almaya baslarsa 2 gün takip yapıp yine cezaya düserse kondansatör ekleyecegim
 
http://datasheet.octopart.com/FLUKE-345-Fluke-datasheet-546058.pdf

Gücün yeterse bu cihazı al yetmezse reaktif güç ölçen bilindik marka cihazlardan al. Neden illada powermetre diyorum, kondansatörün girişine dayar ölçersin birde sigorta girişine işlem tamam. Sigortada,kontaktörde 1 seferde testten geçmiş olur, kondansatörde kapasite kaybı var mı görmüş olursun yine 1 seferde. Alet işler el övünür.
 
almasına alayımda nerden bulacam internette baktım bulamadım varmı bildigin site abi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…