Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdiye kadar epey bir konferans salonu ses ve ışık sistemi projelendirmesi yapmış bulunmaktayım. Konferans salonu ses sistemi kafeterya ses sistemi yapmaya benzemez, 4 hoparlör takarız olur gibi bir yaklaşım yanlıştır. Akustik hesapları iyi yapmak gerekir. Yardım isterseniz seve seve yardımcı olurum. ******@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
selamlar.bende konferans salonu sistemleri hakkında bilgi ariyordum.Türkmenistan-Aşgabat'tayım.night isimli üye arkadaştan yardım etmesini rica ederim ama kendisine nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum.
selamlar.bende konferans salonu sistemleri hakkında bilgi ariyordum.Türkmenistan-Aşgabat'tayım.night isimli üye arkadaştan yardım etmesini rica ederim ama kendisine nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum.
bu forum ücretsiz paylaşım platformu olup, tüm üyeler bu forum da karşılıksız olarak birbirlerine yardımcı olmaktadır. lütfen yarıdımcı olmak istediğiniz konuda yorumlarınızı konu başlığı altına belirtiniz. mail adresi ve telefon vermeyiniz...