Kontaktör ve sigorta

Ysapapan

Üye
Arkadaşlar 2,2 kw pompa var ileri geri çalışacak Sigorta, kontaktör ve termik değerleri kaç olmalıdır sizce. Benim kullandığım değerler sigorta 20 amper, kontaktör 10 amper, termik(4-6) 10 amper

Arkadaşlar 2,2 kw pompa var ileri geri çalışacak Sigorta, kontaktör ve termik değerleri kaç olmalıdır sizce. Benim kullandığım değerler sigorta 20 amper, kontaktör 10 amper, termik(4-6) 10 amper
çok sık durup kalkıyor ise kontaktör amperlerini yükseltirsen daha iyi olur 4-6 arası termik uygundur sigorta c tipi 16 amper kullanabilirsin

9 10 amper kontaktor
K otomat C16 Sigorta
4 6 amper termik
İşinizi gorur

arkadaşlar bir sorum daha olucak sizce 4kw motor için soft starter kullanmaya gerek varmı ?

arkadaşlar bir sorum daha olucak sizce 4kw motor için soft starter kullanmaya gerek varmı ?
bu değişkendir motor üzerindeki yük çalışma sıklığı sık sık devreye giriyorsa sürücü kullanmanız daha iyi olur motoru kullandığınız sistem yumuşak kalkışı gerektirmiyorsa kullanmayabilirsiniz

Sigorta + Termik yerine MKŞ kullanılması
daha uygundur.Termik değeri,motor akımı
şalterdeki ayarın ortasına ! gelecek şekil-
de olmalıdır.
Aman sami baba ciddiye alan birileri çıkar . Burası Türkiye . Ben babanın mesajına bir açıklama yazayım . MKŞ set değeri motor anma akım değerinde olmalıdır . Hobaaaa diyorsanız o değerde açma yapmaz . Overload eğrileri 1,1 veya 1,2 katından başlar .

Forum istatistikleri

Konular
129,734
Kullanıcılar
452,456
Son üye
WasTR

Yeni konular

Geri