cuvurgan Üye Katılım 15 Şub 2010 Mesajlar 55 Puanları 1 30 Mar 2010 #11 mrb ben hep dediğiniz gibi faz faza bağlıyodum bu gün bobin uçlarını dediğiniz gibi RS-ST-TR bağladım oldu. yardımınız için çok tşk ederim.
mrb ben hep dediğiniz gibi faz faza bağlıyodum bu gün bobin uçlarını dediğiniz gibi RS-ST-TR bağladım oldu. yardımınız için çok tşk ederim.
selloswars Üye Katılım 23 Ara 2008 Mesajlar 66 Puanları 1 30 Mar 2010 #12 cuvurgan' Alıntı: merhaba sitede paylaşmış olduğunuz yıldız üçgen devresini kurdum motora start verdikten sonra motor yıldızda çalışyo üçgene geçince duryo,kontak çıkışlarını ölçyorum enerji var aceba atladığımız biyermi var yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla ... üçgen kontaktörünü 1.faz 2. 2.faz 3. 3. faz 1. olacak şekilde bağlamanız gerekmektedir basitçe böyle
cuvurgan' Alıntı: merhaba sitede paylaşmış olduğunuz yıldız üçgen devresini kurdum motora start verdikten sonra motor yıldızda çalışyo üçgene geçince duryo,kontak çıkışlarını ölçyorum enerji var aceba atladığımız biyermi var yardımcı olursanız sevinirim.. Genişletmek için tıkla ... üçgen kontaktörünü 1.faz 2. 2.faz 3. 3. faz 1. olacak şekilde bağlamanız gerekmektedir basitçe böyle