Konteyner ev için antigron kablo seçimi

çoklu
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Hocam biliyorum çok sık boğaz ettim. Bu nyy kablolarin içindeki bakır tel kalın 1 tane mı yoksa içinde ince bakır teller mı var. Rica etsem bir tane görsel ekleyebilirmisiniz
sık boğaz edicek bir şey yok gece vardiyasında olsam fabrikada envai çeşidi varda netde istediğim görseli bulamadım içinde 6 lık tek damarlı kablodan 2 tane bulunur. (10 kesit ve üstü kesitler tek damarlı fakat kesiti küçük kablolarla sarmal yapılır çok telli gibi algılanabilir karışmasın)
İnce çok telli kablolar ttr tabir edilir bina beslemelerinde genelde kullanılmaz
 
Geçici değil hocam. Ev yapılınca bu hattı konteyner dan eve taşıyacaz. Son olarak nyy kabloda marka önemli mi yoksa hepsi aynı kalitede de mi. Almışken iyisini alayım.
Marmara bölgesinde sepaş elektrik bağlamak için 2*10 kablo istiyor sizin orada elektrik dağıtım şirketine sanışıp kablo alın yarın elektrik vermezler yeniden kablo almak zorunda kalırsınız
 
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,951
Mesajlar
922,002
Kullanıcılar
451,139
Son üye
selvioguz

Yeni konular

Geri
Üst