etooba
Üye
Merhabalar, ben itü kontrol mühendisliği öğrencisiyim, size birkaç sorum olacak. 2007 de girdiğim bölümde yaklaşık 150 kredinin 73 ünü verebildim, fakat notlarım da iç açıcı degil, henüz birkaç bölüm dersi almış olmakla birlikte, bölümü 2.20 gibi bir ortalamayla bitirecegimi düşünmekteyim. Bölümden mezun hiçbir kimse tanımıyorum. Hatta google da pek tanımıyor, şöyle ki kontrol mühendisliği mezunuyum şurada çalışıyorum diye bir bilgiye bile kolay kolay ulaşılamıyor..
1- Ben bu bölümden mezun olunca fellik fellik iş arayacak mıyım?
2- Not ortalamamın düşük olması beni fellikletir mi?
3- Mezun oldum ve bir iş buldum, benim çalıştıgım yerde ortalama birkaç günümün nasıl geçebileceği hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
4- Bir kontrol mühendisine en çok yarayacak, çalışırken en çok kullanacağı dersler nelerdir?
5- Benim bölümümden mezun olup da bu yazıyı okuyan ortalaması abıtık olmayan birileri varsa bana iş bulma sürecini ve ortalama aldığı maaşı yazabilirse cok sevinirim.
6- Madem dersleri sallamıyorum, kredilerim bitmeden birkaç dandik ders bırakıp iş aramaya başlamak ve girdiğim işte gereken bilmediğim derslerimi öğrenmek için okula tekrar dönmek gibi bir fikrim de var sizce bu tırtmı?
ha bu arada dersleri hiç bilmiyo da değilim tabi eminim benim durumumdan daha kötü olup da iş bulanlar vardır xD
Teşekkür ederim..
1- Ben bu bölümden mezun olunca fellik fellik iş arayacak mıyım?
2- Not ortalamamın düşük olması beni fellikletir mi?
3- Mezun oldum ve bir iş buldum, benim çalıştıgım yerde ortalama birkaç günümün nasıl geçebileceği hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
4- Bir kontrol mühendisine en çok yarayacak, çalışırken en çok kullanacağı dersler nelerdir?
5- Benim bölümümden mezun olup da bu yazıyı okuyan ortalaması abıtık olmayan birileri varsa bana iş bulma sürecini ve ortalama aldığı maaşı yazabilirse cok sevinirim.
6- Madem dersleri sallamıyorum, kredilerim bitmeden birkaç dandik ders bırakıp iş aramaya başlamak ve girdiğim işte gereken bilmediğim derslerimi öğrenmek için okula tekrar dönmek gibi bir fikrim de var sizce bu tırtmı?
ha bu arada dersleri hiç bilmiyo da değilim tabi eminim benim durumumdan daha kötü olup da iş bulanlar vardır xD
Teşekkür ederim..