Evet haklısınız. Fakat burada zaten reklamlar vardır. Çok abarttılar şimdi.Ben sitelerin desteklenmesi adına reklam engellemeye karşıyım genelde ama az önce adblock kurdum resmen nefes aldırdı. Ne kadar boğuyormuş sağda solda yanıp sönen reklamlar.
En iyisini kızına al sen ortalıklarda kağnı ile gitkızıma monster alınca bunu bana verdi. öteki dinazor sayfayı açıncaya kadar sigaram bitiyordu.
Kardeş adblocker yüklesene.Sayfanın altına eklenmiş olan reklam sayfanın yüzde yirmisini işgal etmekte. Bu durumdan rahatsızım. Sayfaların diğer yerlerinde de reklamlar mevcut ve bunlar sayfa altındaki reklamlar kadar rahatsız edici değil. Gözümüze sokar gibi reklam eklemişsiniz. Elbette reklam eklenebilir, gereği de vardır. Ancak bu kadarı çok fazla rahatsız edici. Kaldırılması forumu düzenli ve sürekli kullanan üyeler için yerinde olacaktır. Reklamların içinde boğulmak istemiyorum. Kaldırılmaması durumunda rahatsızlık duymam nedeniyle paylaşımda bulunmayı düşünmüyorum. Kolay gelsin.
kardeş dediğin adamın kim olduğunu biliyor musun? kaç yaşında olduğunu? ne iş yaptığını? diplomasının rengini? yani hitap ederken bile nezaket gerekli.Kardeş adblocker yüklesene.
haklısın üstadkardeş dediğin adamın kim olduğunu biliyor musun? kaç yaşında olduğunu? ne iş yaptığını? diplomasının rengini? yani hitap ederken bile nezaket gerekli.