Kontrolkalemi.com Sitesine Çok Teşekkürler

Katılım
19 Ara 2008
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
36
Konum
Sivas/Divriği
Herkese Merhaba. Ben Sivas/Divriği ilçesinde Nuri Demirağ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Elektrik Öğretmeniyim. Okulumuz da maalesef bölümümüzle ilgili malzemelerde büyük sıkıntımız mevcuttu. Okul durumu ve bölge imkanlarıda çok kısıtlı olduğu için Kontrolkalemi.com sitesine de çağrıda bulunmuştum.
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/kontrolkalemi-com-okullara-destek-kampanyası.41756/page-4#post-591460
Kontrolkalemi.com yöneticisi Sayın Murat YENER bey bu çağrıma karşılıksız kalmadı ve 1 adet Renkli Ekran Dokunmatik Unitronics V350 PLC nin bize gelmesini sağladı. Kendisiyle irtibat kurduğumda anladım ki bizim gibi bir çok okullara, öğrencilere yardımlarda bulunmayı ilke edinmiş. Bu yardımseverliliğinden ve bize göstermiş olduğu ilgilerinden dolayı kendisine ve Kontrolkalemi.com sitesine çok çok teşekkür ederim. Bizlerde o PLC ile öğrencilerimizle çok güzel uygulamalar yaparak bu iyiliğinize karşılık vereceğimize emin olabilirsiniz. Sizlere tekrar teşekkür ederiz. İyi Günler dilerim..

7V1Erm.jpg
 
Kontrolkalemi yönetimini ve değerli öğretmenimi takdir ediyorum.
PLC çalışma ve ilgi alanımda olmadığı için kontrolkaleminin düzenlediği çekilişlere katılmıyordum sonra kendi kendime çekilişe katılayım bana çıkarsa okuduğum teknik liseye yada üniversiteye hediye ederim diye düşündüm ve katılmaya karar verdim.
 
Dusuncelerinizden dolayi Tesekkur ederim. Ogrencilerimizin ogrendikleri temel bilgilerinin yaninda elektrigin cesitli alanlarinda da bilgi sahibi olmalari icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. Eksik kaldigimiz malzeme konularindada yardimlarini sunan herkese tesekkur ediyorum. Allah hepimizin yolunu acik etsin. Saygilarimla.​
 

Forum istatistikleri

Konular
128,931
Mesajlar
921,810
Kullanıcılar
451,107
Son üye
Xte13

Yeni konular

Geri
Üst