Kontrolkalemi hakkında

Hoşgeldiniz. @paskomya

Abov...

Abi bilseydik bir karşılama hazırlardık yahu.. Sefa geldin Hoş geldin....
vedaları ve karşılamaları hiç sevmem, neden bilmiyorum. belki bu kalabalıkların içinde hep yalnız olduğum içindir. gelmek te gitmek te aynı bence.
Hoş geldin @paskomya usta, çok geçmiş olsun. Umarım ve yazdığına göre eskisinden iyisin. Ama anlamadığım birşey var, sen hep alkolumde kan var derdin alkolde beyaz renksiz olur ya, siyah ne alaka?;)
pembiş haplardan önce okuyordum, sonra doktor bir miktar tamir etti, ben de okumaktan uzak durmak için kanımı sulandırdım. sonra beden iflas etti. kızkardeşimin evinde iki hafta yattım, sonra evime geldim kızım baktı. şimdi sulandırmıyorum kanımı. zaten ne renk olduğunu da unuttum. belki de kanım yoktur. kim bilir.

vedaları ve karşılamaları hiç sevmem, neden bilmiyorum. belki bu kalabalıkların içinde hep yalnız olduğum içindir. gelmek te gitmek te aynı bence.

pembiş haplardan önce okuyordum, sonra doktor bir miktar tamir etti, ben de okumaktan uzak durmak için kanımı sulandırdım. sonra beden iflas etti. kızkardeşimin evinde iki hafta yattım, sonra evime geldim kızım baktı. şimdi sulandırmıyorum kanımı. zaten ne renk olduğunu da unuttum. belki de kanım yoktur. kim bilir.

üstat hoş geldin 😃😃😃

Erkeklerin dna sı mı bozuldu . bizim neslimizde böyle şeyler olamazdı. isimli konunuz silinmiştir. Sebep: Bu tip konuları kabul etmiyoruz. allah allah adamın bam teline dokunmuşuz ha sizde dikkatli olun bu konularda çok hassas.
okadar hakaret içeren mesajlar bu forumda yazıldıgını gördüm . agız dalaşlarına şahit oldum . beyimiz o zaman uyuyormuş.
şunu bilin benim paylaşımlarım her zaman tecrübelerimle fayda saglamak içindi. yeni nesile ışık tutmak amaçlı . serbest konularda spor din dil ırk yasak deniyordu bende o çerçevede paylaşım yapmıştım.

neyse hesabımı kapatıp ayrılıyorum .

Sn . @paskomya arkadaşımıza
Sn. @Under Ground arkadaşımız hoşgeldin diyemedi .
Yazı yazma kısmı açık değil herhalde . Ban süresi ?

Unutulmuş olmalı !!! Herhale ( ? )

Yoksa forum yazılımı otomatik süre zarfında banı pasif konuma getiriyor . ( olabilir )

Bence ban devam ediyor ip ucu ile anladım .

@Under Ground yazdım ( foto ) gibi çıkmadı .

ug.png

Yazıya ek Gelmiş

ug.png

Son düzenleme:
Sn . @paskomya arkadaşımıza
Sn. @Under Ground arkadaşımız hoşgeldin diyemedi .
Yazı yazma kısmı açık değil herhalde . Ban süresi ?

Unutulmuş olmalı !!! Herhale ( ? )

Yoksa forum yazılımı otomatik süre zarfında banı pasif konuma getiriyor . ( olabilir )

Bence ban devam ediyor ip ucu ile anladım .

@Under Ground yazdım ( foto ) gibi çıkmadı .

Ekli dosyayı görüntüle 90682
Yazıya ek Gelmiş

Ekli dosyayı görüntüle 90683
hiç kimseye ne bir küslüğüm, ne de bir dargınlığım var. bütün forumdaş arkadaşlarım aynı değerdedir. bana değil, foruma yazması yeterli. ha benim bir derdim sorunum olur bilip te yazmazsa yine de canı sağ olsun. hiç kimse bana bir açıklama yada kelam etmek zorunda değil. hepiniz güzel insanlarsınız.

@paskomya ustam geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Foruma dönmemiz konusunda ilgisini ve desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlara özellikle @arkaplan ustama çok teşekkür ediyorum . Forum yönetimine çok teşekkürler. Inşallah ayrışmanın değil uzlaşmanın ve ortak aklın çok olduğu günler görmek dileğiyle herkese hayırlı mesailer .

@paskomya ustam geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Foruma dönmemiz konusunda ilgisini ve desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlara özellikle @arkaplan ustama çok teşekkür ediyorum . Forum yönetimine çok teşekkürler. Inşallah ayrışmanın değil uzlaşmanın ve ortak aklın çok olduğu günler görmek dileğiyle herkese hayırlı mesailer .

Hoşgeldiniz !!!

Hoşgeldin.. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
130,227
Kullanıcılar
453,426
Son üye
tirex42

Yeni konular

Geri