Konu açabilme yetkisi

Arkadaşlar.
Forumumuzun ana ilkesi bilgi paylaşımıdır. Eğer söylediğiğiniz gibi birileri bir konu açabilmek için belirli bir sayıda başka konulara belirli miktarda cevap yazmasını istememiz demek forumun tamamındaki bilgi paylaşımları tamamen çöp olur.

Şöyleki. xxxxx rumuzlu bir üye yeni üye oldu diyelim. Adamın derdi var ve çözüm arıyor. Bu arada bir bakacak ki konu açabilmesi için belli bir cevap limiti var. Sonra ilk gördüğü konu veya konulara gereksiz cevaplar yazmaya başlayacak. Peki bu durum konu bütünlüklerini bozmayacak mı?..

Not: Bu forumda hiç bir üye istedi diye Yönetici forum kurallarını bozmayan hiç bir konuyu silemez.
Belirli bir mesaj limitinden ziyade belirli bir süreden bahsedilebilir. Üye olunur olunmaz değilde üye olunduktan 1 gün sonra konu açma ve yanıtlama hakkı verilebilir. Üye bu zaman zarfında konu açma ve cevap verebilme hakkı olmadığından dolayı forumdaki eski konulara göz gezdirmeye çalışacaktır. Derdine derman bulamadı mı tamam ertesi günü konuyu gene açsın. Dikkat ederseniz meşhur bir yıldız-üçgen konusu vardır önüne gelen aynı konuyu açıp açıp durur. Tamam forumun asıl amacı bilgi paylaşımıdır, üye sayısının artışını sağlamaktadır ama eğer üye gelip bir konu açıp cevap aldıktan sonra bir daha tekrar foruma uğramıyorsa -ki böyle üyeler çoktur- böyle üye olsa ne olmasa ne? Açtığı konu da eğer bahsettiğim gibi yıldız-üçgen konusu ise tecrübeli bir üye forumu araştırsaydınız bulabilirdiniz bakınız cevabı şu konu da bulabilirsiniz şeklinde eski konunun linkini verip konu kapanıyor. Nerede kaldı bilgi paylaşımı?
Şimdi bu konu çöp değilde ne?
Neyse kendimizi neden kasıyorsak dert yönetimin derman da yönetimdedir herhalde...
 

Forum istatistikleri

Konular
129,084
Mesajlar
923,111
Kullanıcılar
451,379
Son üye
memis.dincsoy@berkeotomas

Yeni konular

Geri
Üst