Koyu Tema Desteği

Merhaba hocalarım. Foruma koyu tema getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Beyaz çok göz yoruyor. Dark Reader gibi eklentilerin olduğunu biliyorum ama çok fazla sistem tüketiyor. Yerleşik bir koyu tema erişilebilirlik anlamında yardımcı olacaktır. XenFero altyapısını kullanan bir foruma koyu tema eklemek pek sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.

Merhaba hocalarım. Foruma koyu tema getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Beyaz çok göz yoruyor. Dark Reader gibi eklentilerin olduğunu biliyorum ama çok fazla sistem tüketiyor. Yerleşik bir koyu tema erişilebilirlik anlamında yardımcı olacaktır. XenFero altyapısını kullanan bir foruma koyu tema eklemek pek sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.
Halojen farlı arabasına led ampül takıp karşıdan gelen arabaların sürücülerinin gözlerine tecavüz eden öküzlerden şikayetçiyim bende. Bu konuda bir önerin var mı :)

Halojen farlı arabasına led ampül takıp karşıdan gelen arabaların sürücülerinin gözlerine tecavüz eden öküzlerden şikayetçiyim bende. Bu konuda bir önerin var mı :)
Onları eğitemezsin hocam. Kendi hallerine bırakacaksın. Lakin koyu tema desteğini ekleyebiliriz en azından buraya uğramıyorlar :D.
Koyu Tema desteği isteyen kişi tarafından açılabilir. Ben direkt olarak site koyu olsun demiyorum. İsteyen kişi tek tık ile açar.

Şöyle bi şey mi?

Screenshot_20250111_140901_Samsung Internet.png

Fikrim Beyaz tema ile devamdan yanadır. Lakin ana sayfada eski yıllara ait bilgilerin güncellenmesi gerektiği kanısındayım.

Forum istatistikleri

Konular
130,302
Kullanıcılar
453,558
Son üye
Dtsbulut

Yeni konular

Geri