KREDİ TAHSİS ÜCRETİ İADESİ (DOSYA MASRAFI). Ben başvurdum.

elektrofizikci

Usta Üye
Arkadaşlar merhaba.
İnşallah bankaların ağına düşmemişsinizdir ama düştüyseniz de artık yapacak bir şey yok.:)

Ben birkaç defa kredi çekmek zorunda kaldım. Bunların 3 ünde dosya masrafı kesildi. 175+250+200 Tl olmak üzere.
Bu kesintileri gösteren belgelerle kaymakamlıkta bulunan TÜKETİCİ HAKEM HEYETine gittim. Bunlardan 3 er tane fotokopi istediler ve hazır matbuyu doldurmamı istediler. Tek yapmanız gereken bu ve bundan sonra beklemek...

Ümidim yok ama dedim adama, mecbur verecekler dedi. Son çekilen kredilerde ve ayıkan bazı bankaların sözleşmeye eklemesiyle bazı bankalar yırtıyor ama genelde sonuç olumlu.
Sizde miktarını önemsemeyin bence. İşlemler hele de böyle kolayken.

Paylaşmak ve bilgilendirmek istedim...

Bilgilendirme için teşekkürler, Ben de bankadan ilgili ücretleri isteyen belgeyi aldım, yaklaşık 300 tl dosya masrafı kesmişler toplamda. Henüz kaymakamlığa gitmedim, beklemedeyim :)

Birde bankada vezne memuru tehdit ediyor, " Sözleşmede madde vardır, dosya masrafını geril almayacağınıza dair imza atmışsınızdır, banka da size dava açar" diyor :D

o madde heralde Akbank ta varmış... oda geri dava açmazda. sen yine çabuk ol... bunlar yeni bişeylerin peşindeymiş sanırsam...

Evet Akbank ta vardı.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Bu bankacıların alayı çakal. Kredi kartı aidatı için itiraz ettim tamam beyfendi artık almayacağız dediler ekstreye bir baktım bonus puanlar artıdan eksilere düşmüş :) tabi biz keriziz anlamayacağızya :)

Arkadaşlar merhaba.
İnşallah bankaların ağına düşmemişsinizdir ama düştüyseniz de artık yapacak bir şey yok.:)

Ben birkaç defa kredi çekmek zorunda kaldım. Bunların 3 ünde dosya masrafı kesildi. 175+250+200 Tl olmak üzere.
Bu kesintileri gösteren belgelerle kaymakamlıkta bulunan TÜKETİCİ HAKEM HEYETine gittim. Bunlardan 3 er tane fotokopi istediler ve hazır matbuyu doldurmamı istediler. Tek yapmanız gereken bu ve bundan sonra beklemek...

Ümidim yok ama dedim adama, mecbur verecekler dedi. Son çekilen kredilerde ve ayıkan bazı bankaların sözleşmeye eklemesiyle bazı bankalar yırtıyor ama genelde sonuç olumlu.
Sizde miktarını önemsemeyin bence. İşlemler hele de böyle kolayken.

Paylaşmak ve bilgilendirmek istedim...
sayın arkadaşım bahsetmiş olduğun işlemlerin aynısını bende yaptım , kaymakamlıkta elime bir kağıt verdiler 4.aya ,görüşeceğiz inşallah.
bir şey çıkmaz demeyin ,dilekçenizi verin kaybedeceğiniz hiç bir şey yok ARKADAŞLAR.
bankalar bizi yıldırana kadar biz onları yıldıralım kanuni hakkımızı arayalım.
saygılar herkese iyi günler hayırlı işler

bbankayla yaptiginiz her islemin kagidini saklayin. vakifbank 26 tl istemis arkadastan. kredi cektini gosteren belge icin.
sizin bankanizda isterse mail yoluyla digital isteyin. yutturanlar var o sekilde.

Yav iyi güzel diyonuzda.Baştan parayı alırken adam size söylemiyormu şu kadar kesilir bu kadar eline geçer diye.Sana zorlamı aldırıyorlar krediyi.Yada dosya masrafını gizlimi kesiyorlar hayır.Neden su salıyorsunuz.Hani bir söz var Eşşeği s..n osuruğuna katlanır.:)

Yav iyi güzel diyonuzda.Baştan parayı alırken adam size söylemiyormu şu kadar kesilir bu kadar eline geçer diye.Sana zorlamı aldırıyorlar krediyi.Yada dosya masrafını gizlimi kesiyorlar hayır.Neden su salıyorsunuz.Hani bir söz var Eşşeği s..n osuruğuna katlanır.:)
bende size katılıyorum dosya masraflarının çoğu Sigorta kredinizi ödeyemediğinizde bankadan kaçmak yerine çeşitli sebeblerle işsiz kalmak gibi kredinizi ödeyemediğinizi söylerseniz yardımcı olurlar işsizlik sigortası var mesela
ben üzerimde neredeyse nakit taşımıyorum kartla alışveriş yapıyorum acil nakit ihtiyacı oldumu nakit avans çekiyorum bu devirde kimse kimseye borç bile vermiyor çok işsiz parasız yada çalışıp maaşımı alamadığım oldu banka sayesinde hiç kimseye ihtiyacım olmadı bankaları savunmuyorum haksız kazançları çok var kredi kartı yıllık aidatları gibi bunun içinde ücretsiz kredi kartı kullanabilirsiniz

O mantıkla yaklaşırsak , üniversite mezunu işsizler için de develete kızmamak gerekiyor. Zorluyor mu devlet , hayır... bitir atayacağım diyor mu hayır.. Kendi isteğinle giriyon, o zaman kimseye kızmaman gerek.

Ayrıca şu topraklarda kimse kredi çekmek istemez, lakin dünya düzeni bizi giderek buna zorluyor. En zor şartlarda mecburen çekiyorsunuz. Faizine kimse bir şey demiyor zaten. Faizi kabul ediyoruz lakin, benden faiz alıyon bi daha ekstradan ne parası alıyorsun? Bunu kabullenmiyor ve verilen ilk fırsatta hakkımızı arıyoruz. Olay benim açımdan bu şekilde.. Sağlıcakla...

Forum istatistikleri

Konular
129,853
Kullanıcılar
452,711
Son üye
ccalkici

Yeni konular

Geri