azat_
Üye
serkan _48
benim üç bankada 10 yıllık kesinti dosya masrafı alacaklarım var idi hepsini aldım çok kolay
nasıl aldın hocam biraz detyalı bilgi verirmisin ???
serkan _48
benim üç bankada 10 yıllık kesinti dosya masrafı alacaklarım var idi hepsini aldım çok kolay
Merhabalar;
Kart aidatı ücreti konusunda bende bankalarla epey uğraştım ve her sene uğraşıyorum. Gözlemlerimi paylaşayım.
Israrlı ve inatçı olursanız sizden aldıkları parayı iade ediyorlar. Bugüne kadar kesilen tüm paralarımı geri almayı başardım.
Kart kapama olayı artık herkes tarafından söylendiğinden bankalar sizin blöf yapıp yapmadığınızı anlamak için kapama isteğinizi işleme alıyorlar. Bir nevi nabza göre şerbet.
Eğer banka kullanıcının kapatma konusunda ısrarlı olduğunu görürse bonus puan vererek yada kesilen ücreti direk hesabınıza aktarıyorlar.
Kimi bankada (örneğin finansbank) kestiği aidat tutarından daha az bonus yükleme talebinde bulunuyor. Ne koparırsam kar misali.
Tavsiyem zararınıza olacak her türlü teklifi kesinlikle kabul etmeyin. Müşteri hizmetlerinden şikayet konusu oluşturun ve aidat ücretinin kesilmesini kendilerine şikayet yoluyla bildirin.
Ek olarak www.şikayetvar.com adresine durumunuzu bildiren bir form oluşturun. Mutlaka geri dönüş yapıyorlar ve kesilen ücretin tamamını iade ediyorlar veya tamamına yönelik bonus puan hesabınıza ekleniyor.
ben dediğim gibi kapatma talebinde bulundum ve şikayetvar.com a form oluşturdum. Kesintiyi hesabıma yatırmasalardı gerçekten kartımı kapatacaktım. Kendilerine bunu aynen söyledim ve sonunda ikna oldular. Eğer tüm çabalarınıza rağmen yinede kesinti yaparlarsa kesilen ücreti belirten bir dekont veya çıktıyla tüketici heyetine başvurun derim.
merhaba arkadaşlar başımda bir sıkıntı var garanti bonus kredi kartı kullanmaktayım her sene senelik kart aidatı adı altında aldıkları paradan ...