devredizayn
Üye
S7-1200’de TIA Portal V11 bir proje hazırladım. Asenkron motorun sürekli çalışması. START butonuna bastığımda motor çalışacak STOP butonuna bastığımda motor duracak. Bunu elimdeki PLC’(CPU 1214C DC/DC/RLY)ye yükledim ve istediğim şekilde çalıştırdım.
Elimde KTP600 Panel yok. Bu projeyi KTP 600’de simülasyonunu yapmak istiyorum.Panel olmadan yapabilir miyim?
Ben yapabileceğimi düşünerek uğraştım ve yapmış olduğum projeyi ekledim. fakat simülasyonda hiçbir hareket yok. Simülasyonda 1 Yeşil Start 1 Kırmızı Stop butonu ve motor yerine de 1 Lamba kullandım.
Bu konuda nerede yanlış yaptım? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ladder diyagramında panelle ilgili bir işlem yapmam gerekiyor muydu bilemedim.
Buton ve lambaların tanıtımında sanırım bir sorun var.
Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.
Elimde KTP600 Panel yok. Bu projeyi KTP 600’de simülasyonunu yapmak istiyorum.Panel olmadan yapabilir miyim?
Ben yapabileceğimi düşünerek uğraştım ve yapmış olduğum projeyi ekledim. fakat simülasyonda hiçbir hareket yok. Simülasyonda 1 Yeşil Start 1 Kırmızı Stop butonu ve motor yerine de 1 Lamba kullandım.
Bu konuda nerede yanlış yaptım? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ladder diyagramında panelle ilgili bir işlem yapmam gerekiyor muydu bilemedim.
Buton ve lambaların tanıtımında sanırım bir sorun var.
Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.