Kurutma makinası kondenser su boşaltma pompası

Bu soket bağlantısını nasıl yaptınız? Enerjiyi nasıl verdiniz?
pompa soket girişlerine uygun fişler kullanarak 220v faz v notr direk anlık bağlamaya çalışım. AC motor olduğu için yöne dikkat etmedim.

geçmiş olsun, sanırım artık çalışmaz. seri lamba konusu forumda defalarca anlatıldı. 100 watt akkor flaman lamba gerekli.
Sn paskomya elimde 250w infrared ısı lambası var. Bu nu devreye seri girsem işimi görür diye düşünüyorum. yaptığım hesaplamaya göre pompa üzerine 216v düşecek ve 0,0223A güç çekecek. Sizce uygun olur mu? Yeni bir pompa aldım ona zarar vermeden bu sefer emin olarak ilerlemek istedim. tşkler

Ekli dosyalar

• INF005.jpg
    INF005.jpg
    23.8 KB · Görüntüleme: 0
Sn paskomya elimde 250w infrared ısı lambası var. Bu nu devreye seri girsem işimi görür diye düşünüyorum. yaptığım hesaplamaya göre pompa üzerine 216v düşecek ve 0,0223A güç çekecek. Sizce uygun olur mu? Yeni bir pompa aldım ona zarar vermeden bu sefer emin olarak ilerlemek istedim. tşkler
güzel insan, 250 wattı biz sanayi tipi kaynak makinelerinde kullanırdık. böyle küçük cihazlara 100 watt yeterli. seri lamba olayına gelecek olursak. defalarca anlatıldı. içinin durumunu bilmediğim her türlü kart, cihaz varsa sigorta/ koruma amaçlı seri lamba gireriz. yanarsa sorun vardır demektir. cihazı, kartı, makineyi korur. kartı veya cihazı tamir ettim, sağlam görünüyor, enerji vermeden önce seri lambayı girersin. lamba yanarsa başka bir arıza var demektir. taktığın parça yanmaz, patlamaz. makine zarar görmez. ac vermek sorun değil, önemli olan kontrollu olmaktır.

Elimde olan ampul 250 watlık idi.. Nazik ve detaylı açıklama için tşk ederim.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,676
Kullanıcılar
452,378
Son üye
volkanozt58

Yeni konular

Geri