Aslinda cüzdana dayalı ispat yolu var...Gün ışığı bence ticari alavereden başka birşey değil. Sarı ışık birde beyaz ışık vardır benim için. Ara ışıklar daha pahalıdır eminim ama ispat edemem
Uygunuda kolay ustam. 6-7 çeşit ampülü çıkartırım sokağa hangisinin ışığı görünmüyorsa gün ışığı bu derimAslinda cüzdana dayalı ispat yolu var...
Günün hangi saatinde?Uygunuda kolay ustam. 6-7 çeşit ampülü çıkartırım sokağa hangisinin ışığı görünmüyorsa gün ışığı bu derim
12-14:30 arasıGünün hangi saatinde?
Otomobillerde beyaz ışık far kullananlara sevgilerimizi bildirsek sorun olurmu sevgili yönetim Münasip yerlerine monte etsinler o gözü kör eden ampulleri diyorum. Mercek ile orjinal farda kullananlara lafım yok.Uygunuda kolay ustam. 6-7 çeşit ampülü çıkartırım sokağa hangisinin ışığı görünmüyorsa gün ışığı bu derim
kesinlikle katılıyorum bütün organlarımla.Otomobillerde beyaz ışık far kullananlara sevgilerimizi bildirsek sorun olurmu sevgili yönetim Münasip yerlerine monte etsinler o gözü kör eden ampulleri diyorum. Mercek ile orjinal farda kullananlara lafım yok.
beyaz ışık yerine sarı ışık kullanmak akşam yolu görmek için daha sağlıklı diye duymuştum.Otomobillerde beyaz ışık far kullananlara sevgilerimizi bildirsek sorun olurmu sevgili yönetim Münasip yerlerine monte etsinler o gözü kör eden ampulleri diyorum. Mercek ile orjinal farda kullananlara lafım yok.