Sayın Lanbon demirhan ismim istanbulda esc güvenlik firmasında çalışmaktayım.Uzun süredir 700 dairelik bir proje için ürün araştırıyoruz.Sizin sitedeki ürünleri kullanmak istedik ve araştırdık sonradan vazgecildi.Sebebleri ise kısaca belirtmek isterim ve cvp verirseniz çok sevinirim.Sonucda burda bir çok benim gibi tekniker arkadaşım ürün araştırıyor emek ve zaman harcıyor.Benim yanlışım varsa lütfen düzeltin ve özür dilerim.Aşağıda yazdıklarımdan sonrada üründen vazgeçildi kimin sattığı belli değil ,desteği kim vereceği belli değil acayip bir durum.
1.Lanbon firmasının üreticinin web sitesinde LANBON böyle bir sayfa var yetkili satıcıların isim ve adresleri var.Burada sizin firmanız değil farklı bir firma adres ve isim bilgisi var bunu açıklarmısınız.madem lanbon.com.tr adresini ve markasını kullanıyorsunuz ,distiribütörüz diyorsunuz neden üretici sizi tanımıyor adresinizi sitenizde yayınlamıyor. üreticinin tanımadığı ve onaylamadığı bir distiribütörlük görmedim hayatımda.
2.Biz durumu çözemedik üreticiye mail gönderdik ve ardından telefon açtık herkes ilteşim bilgilerini görebilir.LANBON. Firmanın satış kısmından
Sanny Yang isimli kişi sizin yani lanbon.com.tr yani Bilginer güvenliğin kesinlikle kendileriyle bir ilişkinizin olmadığını izin alınmadan isim ve tecil yaptırdığınızı kısa sürede bunla ilgili size dava açılacağını söyledi.Lütfen yanlış ise bu bilgi düzeltin sonucda başkası arasa da bunu söyleyecekler sizin iyiliğiniz için tekzip ediniz lütfen.
3.Üretici sizin sadece 1 adet set satın aldığınızı kesinlikle ürün tedarik edemeyeceğinizi elinizde demo amaçlı sadece 1 set bazı ürünlerden olduğunu söyledi.
4.daha sonra google üzerinden arama yaparken Gaziantepde bir firmanın sitesinde ürünlerinizi gördük site adresi budur altinparmakekolojikev Sonra yetkilisi ile görüşüldü sizinle çalışmadığını hatta size bir proje için ödeme peşinat yaptığını ama 3 aydır ürün alamadığını oyaladığınızı söyledi.Adres yukarıda telefon numarası da var merak edenler sorabilir.
5.Daha sonra üreticinin sitesinde bulunan satıcıyı aradık
www.teknoev.com onlarda aynı seyleri söylediler dava açacaklarını söylediler. adres yukarıda isteyen kişi arasın görüşssün.
Ben bunları neden yazıyorum peki onu da açıklayayım.
1.Eğer ortada bir yanlışlık varsa düzeltin hakkınızdaki iddialardan kurtulun diye aslında size iyilik yapıyorum.
2.Bizler burada emek ve zaman harcıyoruz kalkıp distiribütörüm diyorsunuz benim gibi tekniker arkadaşlar araştırıyor dökümanlar indiriyor ya kardeşim emek ya anla artık emek harıcıyoruz müşteriye bir sey teklif ediyoruz gidiyoruz geliyoruz para harıcıyoruz istanbulda bir yerden bir yere gitmenin maliyeti ve ne kadar zaman harcanıyor biliyormusunuz ne hakkınız var insanları boş yere oyalamaya güvenlerini sarsmaya.
3.Distribütörlük çok ciddi bir iştir 1 demo set ürün getirip sonra ben distirübütörüm demek ne kadar doğru ? Distiribütörüyüm dediğiniz firma bile sizi tanımıyor sitesinde yayınlamıyor ve bizle alakası yok diyor.