Hayır, 10a bms nin suçu değil.Edit : Şimdi fark ettim. Raftaki daha önceki monte edilmiş vidayı biraz daha sıkmak istediğimde direk yine kendisini kapattı. Acaba 10a bms düşük mü geldi ? 2s 15-20a ile değiştirebilirim.
Anladım abi. Amaç elimdeki pilleri değerlendirmek olduğu için amperi yüksek pil alacağımı sanmıyorum. Bu şekilde kullanmaya devam ederim. Bilgisayar sökmede felan kullanırım zaten. Onda zorlanacağını sanmıyorum.Hayır, 10a bms nin suçu değil.
Senin 18650 pillerin bms nin istediği anlık akımı veremiyor.
Anlattığınıza göre bütün emareler onu gösteriyor.
Anlık akımı yüksek piller meselesini yukarıda anlatmıştık.
Tork meselesini anlatmıştık. Bir daha bakınız.
Diyelim ki anlık akımı yüksek uygun pil bulup taktınız ve şarjlı tornavidayı ağır iş için kullandığınızda motor amper gücü ile çalışır. Ama motorun önündeki plastik redüktör dişli grubunu bozarsınız.
Bir tek dişli sıyrılsa bile iş göremez hale gelir.
Bu sorduğun konu beni aşar kardeşim.Geri kalan pilleri powerbank devresine takarken artı ve eksiyi devreye yanlış deldirince duman çıktı. O kadar içimden artı eksi dikkat et diye tekrarlarken bu hatayı nasıl yaptım anlamadım. Arkasındaki U3 yazan parça sanırım hasar görmüş. Onun ne olduğunu ve değerini felan nasıl öğrenebilirim ? O parçadan bulup belki değiştirebilirim.
Bu şekilde çalışıyor fakat usb girişine yük bağlayınca kendini açıp kapatıyor, saçma sapan hareket ediyor. Çıkışa güç veremiyor.
Anladım abi saolasın yinede. Ben Aliexpreste felan bu devrenin kaliteli resimlerini buldum fakat bu benim aldığımın o kısımdaki çipleri ve dizilimi farklı.Bu sorduğun konu beni aşar kardeşim.
Hani bir otoyu iyi kullanıyor olabilirsin, ama oto arızasında ve tamirinde basit meseleler dışında hiç de iyi değilsindir.
Öyle düşün.
Elektronikçi ustalar yardımcı olabilir bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?