Laptop um 300 gb ytlık wd harddiskimi okumuyor...

kordiseps

Üye
Arkadaşlar yeni format attım... Ve vista kurdum. Ama 300 gb ytlık harddiskimi bilgisayarım görmüyo. Herşeyim onun içinde.Farklı bilgisayarlarda da denedim ama olmadı.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

daha detaylı bilgi verebilirmisin lütfen, vista kurmuşsunuz ama pc görümüyo yazmışsınız. hard disk sata mı ? yoksa sata2 hard disk mi ?

Sata olup olmadığını bilmiorum ama üstünde western digital passport essential 320gb 2.5"
5400 rpm usb taşınabilir disk(wdme3200te)(9657) yazıyor...
Başka bilgisayarlarda da denedim. Yine çalıştıramadım...

siz notebbook unuzda bulunan hard disk değil de taşınabilir hard diskten bahsediyorsunuz. xp yüklü bilgisayarlarda denediniz mi???

Denedim yine çalışmadı...Ama format atmadan önce bende XP kuruluydu... Ve çalışıyodu. Format attım bir anda çalışmamaya başladı...

Sn. kordiseps

Acaba bilgisayarınızın en son USB2.0 driver ini güncelledinizmi. Eğer güncellediyseniz ve halen hdd yi göremiyorsanız control panelde hdd nin kablosu takılıyken yeni sürücü denetleterek şansınızı deneyiniz.

Kolay gelsin.

Sorun sadece benim bilgisayarımda değil ki başka bilgisayarlar da okuyamıyor...
2.söylediğiniz şeyi tam anlayamadım,yapamadım...

sayın kordiseps

sanırım diskinizi usb kablo ile haberleştirmeye çalışıyorsunuz. kabloda fiziksek sorun olabilir mi???

Kablonun yerine başka kablolar da denedim yine olmadı....
Ve bilgisayarımda bilgisayar yönetimi bölümünde disk yönetimine tıkladığımda diğer harddisklerim "sağlam" gösterirken bu wd harddiskim "ayrılmamış" gösteriyor....

senin sorunun 1 yıl önce benimde başıma geldi malesef o diski bi daha kullanamazsın sebebini bende anlayamamıştım ama bendede olmuştu western di bendeki diskte onun için bu marka sorun çıkarabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…