Sanırım takojenaratör arızalı... kayış değilde diğer tarafta olduğuna göre takojenaratör diye düşünüyorum...çıkma bulursun belki piyasada...bence kartıda değiştirmende fayda var...
sizler bizlerin gelecegisiniz egitiminizi başarılarla bitirip öncelikle kendinize sonra bu ülke için bir şeyler yapmak için savaşmalısın anadolu insanının temiz saf yardımsever özelliklerini bizlerden sonra sizler üstleneceksiniz
ali usta bugün kargodan gönderdiğin hız kontrol kartı ve tako elime ulaştı çok teşekkür ederim fakat bana tako farklı geldi beceremedik 3 kişi bende fotolarını çektim altta gözükmekte
gönderdiğiniz takoyu uydurabilirmiyiz acaba....
ali usta yolla yolla da olmuyor valla kendimi mahçup hissediyorum bu kadar uğraştırıyorum yoruyorum seni atiker ticaretten alabileceğim birşeyse gidip alayım usta fotoları çektim gene ekliyorum alta(yukardaki mesajımdaki cevaptaki soldaki tako motordan çıkan sağdaki takoda sizden gelen)
mustang . tako bobininin icinde dönen mıknatıs kırıldımı ? resimlerde boş görünüyor motor makina kılamensi makina modeline uymuyor sonradan degiştirildimi ? .makinanın önden ve üstkapak yokken üstten fotosunuda koy bugün yarın akşam sizin camaşır gününüz
ali usta biz bu makinayı öğrenci arkadaşlardan aldık baya bir parçası değiştirilmiş tamir görmüş yani şu an ki motorunda orjinal olmadığını düşünüyorum sonradan değiştirilmiş resimlerde ben tako mıknatısını çıkarıp çektim sadece tao mıknatısının resmi de var tabi ben yanlış birşey yapmadıysam şu an okuldayım akşam fotoları eklerim ali usta saolasın