woodwork
Üye
Iyi aksamlar yola lazer olacak diye ciktigim bir projem var. Eksenleri motorlari tamamlamak uzereyim genel anlamda der kesmek iatiyorum.
Lazer baya bulanik bir hal aldi diyotlar ekstra pahali butcem icin. Driveri falan gercekten cok gozumde buyudu.
Ben sizden alternatif deri kesim sistemleri onermenizi rica edecem.
Benim forumda gordugum drag knife var mesela calisma mantigi kafamda oturmadi. Merkezden uzakta merkeze paralel eden sistemi az cok calistirdim kafamda ama net olmadi. Bazi sitelerde donek markasinin diy lerini gordum.
Neyse bu drag knifın donen bir motora ihtica varmi¿ yokta bicagi sabitlemek kafimidir varsa neden vardir?
Bunun disindaki alternatifleri bekliyorum. Pesinen tesekkurlerimi sunarim.
Lazer baya bulanik bir hal aldi diyotlar ekstra pahali butcem icin. Driveri falan gercekten cok gozumde buyudu.
Ben sizden alternatif deri kesim sistemleri onermenizi rica edecem.
Benim forumda gordugum drag knife var mesela calisma mantigi kafamda oturmadi. Merkezden uzakta merkeze paralel eden sistemi az cok calistirdim kafamda ama net olmadi. Bazi sitelerde donek markasinin diy lerini gordum.
Neyse bu drag knifın donen bir motora ihtica varmi¿ yokta bicagi sabitlemek kafimidir varsa neden vardir?
Bunun disindaki alternatifleri bekliyorum. Pesinen tesekkurlerimi sunarim.