Led şerit bağlantısı

ozkyilmaz

Üye
Merhaba arkadaslar, foruma yeni üye oldum acemiliğimi ve elektrik konusunda ki bilgisizliğimi hoşgörün lutfen.

12 volt 11 amper bir motorsiklet akusunden led şerit bağlamak istiyorum, kontakla berababer yanacak ve surekli yanmasında sorun yok, nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir mısınız? Sigorta da yapmalimiyim yoksa direk mı kablo bağlamalıyım, Akuye veya motora bir zararı olur mu?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Hiç bir zararı olmaz kardeş. Eğer motosikletin sigortası varsa ondan sonrasına bağla. Yada Aküden dire al araya sigorta koy 2 yada 5 amper

Merhaba arkadaslar, foruma yeni üye oldum acemiliğimi ve elektrik konusunda ki bilgisizliğimi hoşgörün lutfen.

12 volt 11 amper bir motorsiklet akusunden led şerit bağlamak istiyorum, kontakla berababer yanacak ve surekli yanmasında sorun yok, nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir mısınız? Sigorta da yapmalimiyim yoksa direk mı kablo bağlamalıyım, Akuye veya motora bir zararı olur mu?

ben 4 sene evvel bir arkadaşın motoruna yapmıştım motorun arkasına firen lambasına bağladım firene basınca yanıyordu kırmızı led

Forum istatistikleri

Konular
130,154
Kullanıcılar
453,248
Son üye
126emuro126

Yeni konular

Geri