Arkadaşlar merhaba 2015 yılında sıfır aldığımı be çok memnun kalıp severek kullandığımız vestel marka 50 inç smart tv miZ dün akşam çocuğun oyuncak tokmakla vurması üzerine ses bar görüntü yok durumuna geldi.
Tv açık iken durum bu şekilde ses var ışık var yalnız görüntü yok.
Yenisi 3 bin civarı kesinlikle şu an alamam.
İkinci el 50 inç herhangi bir vestel marka led tv alsam paneli buna takılabilir mi. Panel uyumu için alacağım ikinci el tv de neye dikkat etmeliyim.
Lütfen sen yapamazsın muhabbetine girmeyelim konumuz o değil.
Teşekkürler.
Benim tv Arka etiketi bu şekilde pnl: 30077254 bilgisi panel modeline mi ait acaba yani ben arka etiketinde pnl : 30077254 yazan herhangi bir vestel tv alsam paneli benimkine uyar mı ya da bu bilgi önemsiz olup herhangi bir vestel 50” ekran paneli benim tv me uyar mı ?
Tv açık iken durum bu şekilde ses var ışık var yalnız görüntü yok.
Yenisi 3 bin civarı kesinlikle şu an alamam.
İkinci el 50 inç herhangi bir vestel marka led tv alsam paneli buna takılabilir mi. Panel uyumu için alacağım ikinci el tv de neye dikkat etmeliyim.
Lütfen sen yapamazsın muhabbetine girmeyelim konumuz o değil.
Teşekkürler.
Benim tv Arka etiketi bu şekilde pnl: 30077254 bilgisi panel modeline mi ait acaba yani ben arka etiketinde pnl : 30077254 yazan herhangi bir vestel tv alsam paneli benimkine uyar mı ya da bu bilgi önemsiz olup herhangi bir vestel 50” ekran paneli benim tv me uyar mı ?
Moderatör tarafında düzenlendi: