Ramazan28 Üye Katılım 5 May 2018 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 32 7 May 2018 #1 Arkadaşlar LED'li analog saat yapmak istiyorum da devre şeması veya daha önce yapmış olan varmı aranızda, yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar LED'li analog saat yapmak istiyorum da devre şeması veya daha önce yapmış olan varmı aranızda, yardımcı olursanız sevinirim...
mehmetmumtaz Üye Katılım 24 Nis 2018 Mesajlar 186 Puanları 6 Yaş 40 Konum Antalela 8 May 2018 #2 kaynak birde , dönerek rakamları gösteren ledli saatler var. motorun ucuna bağlı bir led grubu ve özel kodları ile yapabilirsin. kaynak
kaynak birde , dönerek rakamları gösteren ledli saatler var. motorun ucuna bağlı bir led grubu ve özel kodları ile yapabilirsin. kaynak
Konu Sah Ramazan28 Üye Katılım 5 May 2018 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 32 8 May 2018 #3 mehmetmumtaz' Alıntı: birde , dönerek rakamları gösteren ledli saatler var. motorun ucuna bağlı bir led grubu ve özel kodları ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben dönen ledlerden yapmayı düşünüyorum daha güzel diğeri çok sıradan duruyo, yardımcı olduğunuz için çok sagolun
mehmetmumtaz' Alıntı: birde , dönerek rakamları gösteren ledli saatler var. motorun ucuna bağlı bir led grubu ve özel kodları ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben dönen ledlerden yapmayı düşünüyorum daha güzel diğeri çok sıradan duruyo, yardımcı olduğunuz için çok sagolun