genç arkadaşa cin olmadan, adam çarpmayı öğretiyorsunuz. bırakın yol tamir etmesini, yatak tamir etmesini öğrensin. bir de düzgün/ güzel lehim nasıl yapılır videolarını izlesin.
yani azıcık utandım, ama ben hiç kapı zili olan bir evde yaşamadım, burada evler en fazla iki kat ve nerdeyse hiç kapı zili olan arkadaşım olmadı. o yüzden kapı zillerine biraz uzağım. evimin kapısın bu yaştayım hala kilitlemem. bizde kapı kapalıysa evde yok demektir. ne kapıya iki kere vurulur ne de zorlanır. kilit dersen de arkadaşımın dediği gibi "kilit dostadır".
yani azıcık utandım, ama ben hiç kapı zili olan bir evde yaşamadım, burada evler en fazla iki kat ve nerdeyse hiç kapı zili olan arkadaşım olmadı. o yüzden kapı zillerine biraz uzağım. evimin kapısın bu yaştayım hala kilitlemem. bizde kapı kapalıysa evde yok demektir. ne kapıya iki kere vurulur ne de zorlanır. kilit dersen de arkadaşımın dediği gibi "kilit dostadır".
Bence kameralı olanları işe yarıyor özellikle evde çocuk varsa kapıdan kimin geldiğine bakabiliyorlar.
Sizin oralar nezih güzel yerlermiş bizim burada ayı bile çıkabilir.
Bence kameralı olanları işe yarıyor özellikle evde çocuk varsa kapıdan kimin geldiğine bakabiliyorlar.
Sizin oralar nezih güzel yerlermiş bizim burada ayı bile çıkabilir.
aslında çok haklısın, ben biraz geride kaldığımın farkındayım. neyse ki nezih sitelerde oturdum hep. hala da aynı durum. kötü niyetli kişiler buraları ziyarete gelmek istemiyor. hani gelmeye kalksa yada kazara ziyaret etmek istese; dokuzlu mu? tekli mi istersin? diye hayatta sormam. sadece tetiğe basarım. zaten adım sitede adım çıkmış dokuza... @Under Ground ustam, kötü her yerde kötüdür. önceki oturduğum sitede arabamı çekmek için komşum gelmişti, git kendin çek anahtar kontağın üzerinde bir daha da böyle bir şey için beni rahatsız etme demiştim. ve ben sadece bir kere yüksek sesle seslenirim, ikinci seferi olmaz. şimdi oturduğum sitede yaklaşık yirmi adet avukat var ve hepsi bilir benim ağzımdan çıkan söz senettir.