24 v tek faz 3 faz yardım

sayın abim 3 tane medikal teknik servise ulaştım 2 entegre yanık numaraları okunmuyor yardımcı olurmusunuz dedim hiç biri yardımcı olmadı 7500 tl sıfır kart fiyatı verdi insanlık bitmiş bende yemin ettim yeni makine almak zorunda kalsam da türkiyeden almayacağım ali expres den firmaya ulaştım yeni kart alacağım makineyi yıllardır kullanıyorum ne kadar hava ihtiyacımvar biliyorum motor çalışsın hızı ayarlayım hava mı üflesin istiyorum

Arızalı cihaz hakkında bilği de verseydiniz .
Marka model fotoları vs diğer bilğiler .
Yayınladığınız fotoda arızalı dediğiniz parçalarının kaliteli yakın çekim fotolarını yayınlasanız .
Belki arkadaşlar daha iyi yardımları dokunabilir .

Konu başlığı benim görüşüme göre elektronikci arkadaşların görseline girmiyor .
Konu başlığı ? .

7500 tl sıfır kart fiyatı verdi .
Kartın fotosunu çekebilseydiniz . ( Parça numaralarını )

ustalarım aliexpres den sıfır karta nakliye dahil 40 dolar teklif aldım gümrük vergisi ile 65 dolara falan bitecek gibi bu iş

ustalarım aliexpres den sıfır karta nakliye dahil 40 dolar teklif aldım gümrük vergisi ile 65 dolara falan bitecek gibi bu iş
40 dolar gümrüğe takılabilir, gümrükle uğraşabilirsiniz. Yurtdışı için 30 euro limiti var, eskiden bu 30 euro sadece ürün için fiyatı için geçerliydi çok yakın zamanda bu fiyata kargoyuda eklediler. Yani ürün+kargo 30 euro yu geçerse gümrükle uğraşabilirsiniz. Bu limiti geçen ürünleri aliexpress ten siparişte edemiyor olmanız lazım normalde. Sipariş vermeden konuyu iyice araştırın.​

Zor gibi .
Önce kart güvenilir yerden almanız gerekir kart sorunlu çıkarsa geri vermek zor.
İspatlamasi da zor.

Gümrük sorun yaratabilir .
30 Euro ya kadar limit aliexpres sitesi bu fiyat az altı ürünleri bile göndermiyor.
Gümrükte kalırsa gümrük müşaviri derken aldı başını gidebilir 3 - 4 katı ( varsayımdir )
İyice danışıp alışverişi kararını vermeniz.
Bu kartı düşük gösterseniz bu kart ne kartı diye araştırma yaparlarsa emsal satış sitelerine bakılıyorlar fiyatını belirtiyorlar.
Sorunlu alışveriş kredi kartı extrasi isterler vs gibi.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.
.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,256
Kullanıcılar
453,495
Son üye
Ozsuebu

Yeni konular

Geri