Lg Inverter klima dış unite servis vanası diş kaptı

Arkadaşlar merhaba öncelikle Klimacı değilim zayıf akımcıyım LG 18btu Inverter klimam var bu zamana kadar klimalarımı kendim söküp taşındım yere kendim taktım hiçbir zamanda sorun yaşamadım ama son Taktığım evde rekor biraz gergindi diş kaptırmışım temizlik için söktüğümde fark ettim geriye takamadım bir daha gazini hiç açmadan öyle duruyor ince olan rekor diş kaptı dış unitedeki gazi topladığımız vana klimacılar gazi ile birlikte 5000 7500 civarı tutuyor diyorlar yer Antalya

Ekli dosyalar

• IMG_4416.webp
    IMG_4416.webp
    11.4 KB · Görüntüleme: 12
Süleyman, anlamaya çalıştığım şey klima servis valfine bakır boru bağlarken diş mi kaptı?

Eğer öyle ise doğru ölçüde pafta ile yeniden diş açabilirsin. Ama bu sefer de boruya havşa yapman ve rekor değişimi gerekecek.

Ekmeği fırıncı yapmadığı için astarı yüzünden pahalı olacak.
Her işin bir ilmi, detayı, deneyimi var; elim yatkın kendi işimi kendim yapayım demek cesaret işi.
Çok geçmiş olsun. ehil bir klima ustası yapacak başka çaresi yok. Selametle.

Süleyman, anlamaya çalıştığım şey klima servis valfine bakır boru bağlarken diş mi kaptı?

Eğer öyle ise doğru ölçüde pafta ile yeniden diş açabilirsin. Ama bu sefer de boruya havşa yapman ve rekor değişimi gerekecek.

Ekmeği fırıncı yapmadığı için astarı yüzünden pahalı olacak.
Her işin bir ilmi, detayı, deneyimi var; elim yatkın kendi işimi kendim yapayım demek cesaret işi.
Çok geçmiş olsun. ehil bir klima ustası yapacak başka çaresi yok. Selametle.
Evet abi bakır boru ya bağlarken olmuş

Kendim yapmamdaki sebep şu abi 2 yıl önce taşındım 2 klima diyer evden sokuldu ve arasında 10 dakikalık bir mesefa bile yok ordan yeni eve gelip taktı 14.800 para aldı klimacı arkadaş dedim birdaha imkansız çağırmam o zamanın klima alınıyor du o paraya 2 el de olsa gaz da basmadı 3 metre aliminyum barı ekledi ve o parayı aldı

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Geri