Lg uzaktan kumanda sokumu

Yıllar önce bi kanarya zil kutusu yaptırdım. Baskıyı yaptık kutuyu aldık kapadık. İki tırnak var sanıyorsun ki kutuyu tutsun diye değil geri fırlatsın diye yapıldı. Ürünün yanında paket lastiği verelim kutuyu bir arada tutsun diye makaraya vurduk işi. Şimdi adamlar öyle bir kutu yapmış ki Serkan gibi teknik biri açamıyor.
 
Abi maksat açılmasın tamir edilmesin yenisi alınsın. Artık teknik servis bile tamir yapmıyor tvnin besleme katında arıza varsa komple kartı değiştirip katlamalı fatura çıkarıyor. Tabi bu durum firmaların politikası teknik servisçi arkadaşları tenzih ederim. Onlarla alakalı bir durum değil.
 
Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Artık neredeyse pek çok ürün beyaz eşya, tv kombi vs aklına gelirse tek bi karttan oluşuyor ve hepsinin üzerinde bir yazılım var. Aynısını bire bir yapsan yada arızalı mikro işlemciyi değiştirsen bile tamir edemiyorsun.
 
Galiba arasına bir miktar para sıkışmış kumandanın abi
 
Forumdaki yorumlardan tanıdığım kadarıyla Serkan o arıza için o kumandanın yenisini almaz. Bir şekilde onu sökecek ve yapacaktır. Bizler tuşları kurşun kalemle boyar veya alüminyum kağıt yapıştırır yine çalıştırırız kumandaları
 
Aynen hakkini veririm ama cinsin tekiyim kumandanin kenarlarinda tornavida izi gormek istemedigim icin sokmuyorum. Yoksa 5 dakkada darma dagin ederimde cinslik iste.. kılın tekimiyim neyim.
 
Açtığında oluşacak çizikleri şu çizik kalemleri kapatır mı acaba @serkan_48. Bir çizik kalemi alıp eski bir kumandada dene istersen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…