Tamam, bunları da yazabilirsiniz.Daha önce gönderdiğiniz şemada tam olarak anlayamadığım kısımlar vardı.
Maalesef kargodan hic bir teknik dokuman cikmadi. Ustten cekilmis fotoyu ekliyorum, umarim is gorur.Tamam, bunları da yazabilirsiniz.
Röle kartının teknik bilgisi varmı ?, fotoğrafta solda görünen mavi jumper ile ilgili bir detay vs.
Yukarıdan çekilmiş foto ekleyin , şemayı bu karta göre yapalım..
Nereden aldınız?Maalesef kargodan hic bir teknik dokuman cikmadi. Ustten cekilmis fotoyu ekliyorum, umarim is gorur.
Yurtdisinda yasiyorum ben hocam, buradaki bir tedarikciden aldim asagida linkini paylasiyorum:Nereden aldınız?
Umarım son sorum olurSiz 5Volt ile çalışan röle almışsınız, bu da olur ancak 5V bir adaptör lazım veya 24V olanından alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 106940
Bu şekilde bağlayabilirsiniz, 24V röle alırsanız +5VCC yazan yere 24V, eksi'sini de (-) GND ye bağlayacaksınız.
Ekli dosyayı görüntüle 106942
İstediğiniz kadar sorabilirsinizUmarım son sorum olur
Teşekkürlerİstediğiniz kadar sorabilirsiniz
1. Evet Timer 220 ile çalışıyor ama onun swiç uçları daha doğrusu (timer içerisindeki) röle/kontak uçları boşta, yani başka bir yere bağlı değil, sadece röle kartına bağlanacak.
2. Motor ters yöne dönerse sadece uçlarıı "reverse" yapın.
3. Fonksiyon ters ise IN1 ve IN2 uçlarını değiştirin.
4. Dikkat: Satın aldığınız kart 5Volt ile çalışıyor (Mavi rölelerin üstünde 5VDC yazıyor, değiştirecekseniz yeni aldığınızın (rölelerin) üzerine bakın.
Kolay gelsin
Yeni röle siparisi vermek icin zamanim kalmadi hocam, mecburen onlarin enerjisini 5V adaptör ile saglayacagim.İstediğiniz kadar sorabilirsiniz
1. Evet Timer 220 ile çalışıyor ama onun swiç uçları daha doğrusu (timer içerisindeki) röle/kontak uçları boşta, yani başka bir yere bağlı değil, sadece röle kartına bağlanacak.
2. Motor ters yöne dönerse sadece uçlarıı "reverse" yapın.
3. Fonksiyon ters ise IN1 ve IN2 uçlarını değiştirin.
4. Dikkat: Satın aldığınız kart 5Volt ile çalışıyor (Mavi rölelerin üstünde 5VDC yazıyor, değiştirecekseniz yeni aldığınızın (rölelerin) üzerine bakın.
Kolay gelsin
Hayır, onlar ile bir problem olmadığı için çizmedim, o uçlar tabiki 220VAC ye bağlanacak yani fişe takılacakBu durumda timer’ın L ve N uçları boşta olacak ve kendi dahili pili ile çalışacak doğru mu anlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?