adriatic
Üye
Arkadaşlar ülkemizde enerji konusunda ihtiyaç malumunuz üzere hat safhada , bir çok şirket bu konuda büyük yatırımlara imza atıyor.Bu işlerin hepinizin bildigi gibi ciddi projelerin çizilmesi ve evrakların hazır edilmesi süreci var.Bu konuda daha önceden kabul gormus , hazırlanan ve devreye alınan santrallere ait bilgi ve belgeleri tecrubeleri paylasacak calismalar yapan arkadaslarimiz elbetteki vardir.Bu bilgileri paylasabilecegimiz bir konu basligi olusturmak istedim.
Şunu unutmayalim bu gibi isletmelerin artmasi demek bizleri sadece trafo devreye almak ve işletmek yerine yeni iş sahalari olusmasina bu sayede daha fazla arkadasimiza iş sahasi acilmasina ve memleketimize fayda saglayan birer teknik eleman olma gorevini yerine getirmemize yol açacaktır.
Her türlü bilgi belge tecrübelerimizi paylaşmaya davet ediyorum.
Saygılarımla.
Şunu unutmayalim bu gibi isletmelerin artmasi demek bizleri sadece trafo devreye almak ve işletmek yerine yeni iş sahalari olusmasina bu sayede daha fazla arkadasimiza iş sahasi acilmasina ve memleketimize fayda saglayan birer teknik eleman olma gorevini yerine getirmemize yol açacaktır.
Her türlü bilgi belge tecrübelerimizi paylaşmaya davet ediyorum.
Saygılarımla.