Logicech R400 slayt atlatıcı eşleştirme mümkünmü?

hakan1846

Profesyonel Üye
Misafir aynı model slayt atlatıcının el ünitesini kendisininki ile karıştırmış.eşleşmediği için kumanda etmiyor.proğram ile eşleştirmek mümkünmü acaba? teşekkürler.

Alıcınız "UNI" ise tüm benzer frekanslarda çalışan göndericilerle çalışabilir. Her ürünün kendi alıcısını başka bir ürünle kullanmanız maalesef zor (ayrı rom versiyonlarında)! Peki bu alıcılar hangi vericilerle çalışabilir derseniz, fiyatı/versiyonu büyük olan daha küçük olanı kontrol edebilir.

@seagate Ustam bu biraz farklı düşünüyorum, uni olmasa da aynı üretici sonuçta frekans bandı aynı, araç anahtarı gibi unut-öğren/programla mantığında.

@seagate Ustam bu biraz farklı düşünüyorum, uni olmasa da aynı üretici sonuçta frekans bandı aynı, araç anahtarı gibi unut-öğren/programla mantığında.
6 logitech ürünle yaptığım kombinasyonda, kablosuz klavyemin dönüştürücüsü tüm mausları çalıştırdı. Klave 165tl maus 60 tl. Donanımların tümü aynı özellikte olmayabilir. Misal wake-up bir çok eski mausda yoktur ! Rom yazılımı değişse bile iç birimdeki nokta ve fonksiyonlar tam olarak çalışmayabilir. Yanılmış olabilirim ama benim yaptığım denemelerde böyle bir sonuç çıktı.

Eklentide .rar kelimesini silin ve çalıştırın..

Ekli dosyalar

• unifying250.exe.rar
    4 MB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…