feridowich
Üye
merhaba herkese iyi bayramlar. baslikta da belirttigim gibi cizirti sesi geliyor. Ne zamadir böyle bilmiyorum ama son günlerde sessiz ortamda duymaya basladim. Sesi acmak ya da kismakla bir sey degismiyor ya üzerindeki kumandadan kapaticam ya da arkasindaki anahtari kapaticam. Prizlere baktim topraklama yerine sifirlama yapilmis. Denediklerim:
1- Ses sisteminin pcyle baglantisini kestim. Olmadi
2- Sesini kisip aciyorum azalma/artma olmuyor
3- Uzatma kablosuyla kullaniyorum ve modemin yaninda ama cikarip uzak bir yerde uzatmasiz direkt prize taktim. Olmadi
4- Arkasini acip devresini alkol ve dis fircasiyla temizledim. Olmadi
5- Kondansatorlerinde sisme var mi diye baktim ama öyle bariz bisey göremedim
6- Uydularin jakini cikardim ama ses halen geliyor (cizirdama sadece sub'dan geliyor uydularda problem yok)
7- Kumandasindan kapatinca ses kesiliyor (sadece icindeki trafo vinlamasi geliyor)
8- Sub arkasindaki anahtari kapatinca sesler tamamen kesiliyor
Bu tarz bir sesin kaynagi ne olabilir. Cokca bakindim ama benimki gibi bir sey yasayan görmedim. Kisa bi videosunu cektim
1- Ses sisteminin pcyle baglantisini kestim. Olmadi
2- Sesini kisip aciyorum azalma/artma olmuyor
3- Uzatma kablosuyla kullaniyorum ve modemin yaninda ama cikarip uzak bir yerde uzatmasiz direkt prize taktim. Olmadi
4- Arkasini acip devresini alkol ve dis fircasiyla temizledim. Olmadi
5- Kondansatorlerinde sisme var mi diye baktim ama öyle bariz bisey göremedim
6- Uydularin jakini cikardim ama ses halen geliyor (cizirdama sadece sub'dan geliyor uydularda problem yok)
7- Kumandasindan kapatinca ses kesiliyor (sadece icindeki trafo vinlamasi geliyor)
8- Sub arkasindaki anahtari kapatinca sesler tamamen kesiliyor
Bu tarz bir sesin kaynagi ne olabilir. Cokca bakindim ama benimki gibi bir sey yasayan görmedim. Kisa bi videosunu cektim