Evet sormasi gerekiyordu. Egitim dikte ettirilecek bi sey degil. Ogrencinin talep edip ogrenmek icin caba harcamasi gerekir. Ogrenmesini ogrenemeyenden gercek bir muhendis olmazo arkadaşa neden öğretmediniz bakırlı plaketin ne olduğunu (göreviniz değilse bile insanlık namına yapabilirdiniz) illa gelip sorması mı gerekiyordu
Ve Türkiye de mühendislik mesleği yapılmaz diyorlar o kadar çok çalışmaya ragmen...
Maaş olarakta en yüksek rakam 2000 tl devletin verdiği söyleniyor..
Ya dda özelde torpil ve ya çok fazla tecrübe ile en fazla 2000 - 2500.
Bende bir mühendis adayı olarak merak ettim çok mu büyük hayaller kuruyorum diye..
Durumumuz ne olacak?
ve Acaba aranızda bunun üzerinde rakam alan var mı ya da duydunuz mu
Bu konudaki yorumlarımdan dolayı 3 gün engellendimyasaklarım bitti ve geri döndüm , yazmazsam içimde kalır sayın kontrolkalemı.com forumu üyeleri
Bugün sınavdaydım , Mühendislik 4. sınıf arkadaşlarım sınavdaki soruda diyotun ne işlevi olduğunu bilmiyorlardı , Kare dalganın RMS'ini bulmak için kök2 ye bölüyorlardı ,
3 ay sonra iş arıyor olacaklar , umarım ozmn 1000TL teklif alabilirler......
sayın camby bu konudakı yorumlarınızdan dolayı 3 gun engellenmedınız sız su anda yoruma kapalı olan ,https://www.kontrolkalemi.com/forum...3-okuldan-odev-alan-ilk-mesajinda-baslik.html
baslıklı mesajda polemıge sebep oldugunuzdan dolayı uc gun ceza aldınız.
sayın camby polemık yaratmamaya vede kısılerı hedef gostermemeye dıkkat edınız.
Elime havya versen lehim atamam, plc versen program yapamam.
Anca ampul değiştiririm. Söylemesi ayıp geçen günde çarpıldım zaten değiştirirken.
Teknik arkadaşlar, ustalar, lise mezunu stajer arkadaşlar ; ben başımda baretim uzun saçlarımla salına salına havalı havalı yürürken acaba ne cok sövdüler arkamdan. Birşey bilmeyip hepsinden fazla para alıyordum. Hepsi benden çok biliyordu.
Mühendislik mezunu bişey bilmeyen olarak, çok iş bilen ustaların hikayelerindeki salak olacaksın.
-Daha switch ne onu bilmiyo.
-Daha röle ne onu bilmiyo.
Ne kadar az yada çok bilirsen bil kardeşim.
Amacın para ise KAZANIRSIN meraklanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?