mıcromaster 440 surucunun klemens baglantıları

tayfunsun

Üye
Katılım
9 May 2018
Mesajlar
127
Puanları
1
mıcromaster 440 surucunun pdf sınde klemens baglantılarını bulamıyorum arkaslar ,start ,pot vs baglıcam bulamıyorum . o sayfanın resmı lazım bana ,bır soru daha soracagım arkadaslar 10 kw lık kırma motorunu yıldız ucgen degılde surucu ıle beslesem zorun olmucanı dusunuyorum dogrumu dusunuyorum ,cumleten hayırlı aksamlar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Buyrun, işinizi gtörür umarım. İstersenız komple manueli yüklerim..
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Görüntüsü (37).png
    Ekran Görüntüsü (37).png
    183.8 KB · Görüntüleme: 111
  • Ekran Görüntüsü (38).png
    Ekran Görüntüsü (38).png
    226 KB · Görüntüleme: 89
tesekkurlerr zeybek abı 420 ıle aynı oldunu bılmıyordum .sorumda uafak bı soru daha cevaplarsanız sevınırım 10 kw lık motora surucu ıle yol versem sorun olmaz demı .kırma var cok hızlı calısıyor gurultu yapıyor .yıldız ucgenı ıptal edıp surucu ıle yavaslatmayı dusunuyorum devır ayarı ıle
 
Motor kaıs kasnak ıle çalışıyorsa, motor kasnagını küçültün, veya karsı kasnağı büyültün. Reduktör ise, kaplin yerine zincir dişli ile bagkıyabiliyorsan devir ayarı yapın.
Son çare, sürücü ıle yol verırsın ama devamlı düşük ve aynı devırde çalıstıracaksan, lüx olur gibi geliyor bana. Sürücü baglarsan, motoru klemensınden, üçgen köprüsünü yapmayı unutma.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,430
Mesajlar
926,664
Kullanıcılar
451,981
Son üye
cavlia

Yeni konular

Geri
Üst