KAYSERİ
Profesyonel Üye
Nasıl yani? Atakan abinin ki nasıl oldu ki o zaman ?Yayın içe veya dışa doğru basmasının fark yaratmaması gerektiğini düşünüyorum?
Nasıl yani? Atakan abinin ki nasıl oldu ki o zaman ?Yayın içe veya dışa doğru basmasının fark yaratmaması gerektiğini düşünüyorum?
evet evet anladım doğru amaç gerginlik oluşturmakİki türlü de çalışması gerekir diye düşünüyorum.
Somunlar birbirinden uzaklaşmaya çalışsa da, birbirine yaklaşmaya çalışsa da boşluk giderilmiş olmaz mı?
Bugün görüşeceğim Suat abi. Az önce fark ettim bilya sayısında eksik var. Telefon ile olmazsa Istanbul'a gideceğiz pazartesi birebir görüşeceğim.@KAYSERİ
Faruk sen Şahin rulmanla görüştün mü? Bir çözüm üreteceklerinden eminim.
Benim router'ın Z eksenindeki vidalı mil somunu da fazla sıkıydı. Her türlü yağ, boşta çevirip alıştırma vs işe yaramayınca sinirlenip bunları arayıp durumu anlattım. Abi bazan somunlar sıkı veya gevşek gelebiliyor, gönderin yenisini verelim dedi. Öyle yaptık. Yenisini gönderdi ve sorun çözüldü.
Bu konuyu okurken aklıma ilk önce bilyaları değiştirmeyi önermek geldi. Belki böyle durumlar için özel bilya vardır diye düşündüm ama arayınca bulamadım.
Backlash denemesi mi abi ?Bilyalardaki farklı marka denemelerimde bazen çok iyi sonuç bazende cok kötü sonuçlarla karşılaştım...ya cok sıkıyo yada 300mm 500mm den sonra sıkıntı olur