olur mu mavi kablolar var dandik aslında ama kısa.
bunu söylememin amacı data aktarımında uzunluktan veri kaybı oluyordur bir de kısa ile deneyin demek istemiştim.
Evet çalışırken arıza yaptı. Pc ve CNC açıkken ben müşterimle ilgilendiğim 1 saat gibi bir arada, windows 10 güncelleme yapmış ve mach3 ü tehdit olarak görüp engelleme yapmış. Win 10 driver güncellemeleri, defender güncellemesini geri almam, mach3 tekrar kurmam, buna benzer çabalar fayda etmedi, win 10 makinanın çalışmasına müsade etmedi.
Şuan mach3 açtığım anda spindle motor direk çalışmaya başlıyor, elle spindle motorun çalışmasını durduruyorum. Kod yükleyip kesim yapmaya başladığımda da step motorlar çalışıyor, ama spindle motor çalışmıyor, elle başlatmak zorunda kalıyorum. Bunu çözmeye çalışıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ?
Şuan mach3 açtığım anda spindle motor direk çalışmaya başlıyor, elle spindle motorun çalışmasını durduruyorum. Kod yükleyip kesim yapmaya başladığımda da step motorlar çalışıyor, ama spindle motor çalışmıyor, elle başlatmak zorunda kalıyorum. Bunu çözmeye çalışıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı ?