Mach3 Screen Yükleme

KAYSERİ

Profesyonel Üye
Farklı bir screen buldum yüklemek istedim ama bitmapslerde sıkıntı var. .set uzantılı dosyayı mach3 klasörüne kopyaladım. biymapsleri bir klasör içinde değildi öyle olunca .set dosyasını mach3 den yüklesemde Ekran düzgün görünmüyor nasıl halledebilirim. bitmapsleri bir klasörün içine alarak isim falan verdim ama olmadı. Nasıl düzeltebilirim

Farklı bir screen buldum yüklemek istedim ama bitmapslerde sıkıntı var. .set uzantılı dosyayı mach3 klasörüne kopyaladım. biymapsleri bir klasör içinde değildi öyle olunca .set dosyasını mach3 den yüklesemde Ekran düzgün görünmüyor nasıl halledebilirim. bitmapsleri bir klasörün içine alarak isim falan verdim ama olmadı. Nasıl düzeltebilirim
Mach3te bitmaplerin olduğu bir klasör var zaten onun içine atman lazım. Klasör ismi tam aklımda değil ama image olma ihtimali yüksek

Mach3te bitmaplerin olduğu bir klasör var zaten onun içine atman lazım. Klasör ismi tam aklımda değil ama image olma ihtimali yüksek

evet abi doğru Bitmaps isimli bir klasör içinde yer alıyor oraya koydum o klasörün içinde uygun isimleri falan yazdım ama olmadı.

Şutla bakem dosyaları , olması lazım ,nereyi atlıyormuşuz.genelde sıkıntısız görüyor.

c: > mach3 > Bitmaps
yeni klasör > "Vintage Set"
zipten çıkan Bitmaps klasörünü bunun içine kopyala işlem tamam.

Adamlar yolu farklı göstermişler ondan.

c: > mach3 > Bitmaps
yeni klasör > "Vintage Set"
zipten çıkan Bitmaps klasörünü bunun içine kopyala işlem tamam.

Adamlar yolu farklı göstermişler ondan.

yeni klasör ismi kalacak mı ? yeniden adlandırmıyoruz yani?

yeni klasör ismini "Vintage Set" olarak değiştiriyoruz.

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,673
Son üye
loran laran

Yeni konular

Geri