by_elektrikci
Üye
Selam.Arkadaşlar merhaba bu panelin markasını bilen var mı? Acaba. Ekli dosyayı görüntüle 88315Ekli dosyayı görüntüle 88316
MerhabaSelam.
Eğer bilen çıkmaz ise, içini açıp kapağın arka yüzünde veya pcb üzerinde, marka-model olabilecek bir etiket, ibare vs. var olup-olmadığına bakabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Arkadaşlar merhaba bu panelin markasını bilen var mı? Acaba. Ekli dosyayı görüntüle 88315Ekli dosyayı görüntüle 88316
çok önemli bişeyse @arkaplan nickli ustaya doğrudan mesaj at. nasıl yapıyor ediyor bilmiyorum ama kimsenin bulamadığı linkleri bulup alt alta sıralıyor.
eheh işte budur.
Oturup benim gibi eski cihazları parça pincik parcalayabilirsin üstad emekliliginde. Üç hafta da üç tane güç kaynagi kartını komple soydum üstünde nokta kadar eleman kalmayacak biçimde. Baya bir kurşun almışımdır herhalde bünyeye lehim dumanındanHer zaman olmuyor bulmak .
Bu sefer iş rast gitti diyelim .
Sn . @Under Ground emeklik ima ( performans , çaptan düşüyorsun ) etmişti .
Artık son buluş olsun . ( Bulma işi )
Ara sıra belki !!! Emeklilik ( Elden düşmeden tadında kalsın )
Kolay gelin , Sağlıcakla kalın .
Oturup benim gibi eski cihazları parça pincik parcalayabilirsin üstad emekliliginde. Üç hafta da üç tane güç kaynagi kartını komple soydum üstünde nokta kadar eleman kalmayacak biçimde. Baya bir kurşun almışımdır herhalde bünyeye lehim dumanından