Mecc Alte S.p.a. Alternatör Arızası

husnutan

Üye
Katılım
27 Şub 2009
Mesajlar
167
Puanları
1
Yaş
54
Arkadaşlar mecc alte spa marka 1995 model c28lb2 tip numaralı alternatörün bağlantı şeması lazım ,bir arkadaş arızayı gidermek için uğraşmış fakat uçları komple karışmış yardımcı olabilecek varmı?ayrıca bu arkadaşım avr kartınıda götürmüş,avr konusundada yardımlarınızı bekliyorum.ilgilenen arkadaşlra şimdiden teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhabalar:
alternatörün etiketi üzerinde ecp veya eco diye başlayan alternatör modelili ve kaç kva olduğunu bildirrisen daha iyi yardımcı olunabilir.
Alternatörün voltaj regülatörü ise orjinalini bulma hem sıkıntılı ve süre bakımından uzun sürer hemde fiyatı yüksek olabilir bunun için datakom ürünlerinin avr kartlarını kullanmanı tavsiye ederim ben daha önce çok denedim herhangibir sıkıntıya rastlamadım hem ucuz hemde bağlantısı basit senin alternatöre uygun avr kartları linkte mevcut ama avr 12 veya 20yi önerebilirim hepside uyumludur.iyi çalışamalar dilerim .
DATAKOM ELECTRONIC ENGINEERING LTD.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,455
Mesajlar
926,972
Kullanıcılar
452,012
Son üye
Koral_1978

Yeni konular

Geri
Üst