Current1453
Üye
Merhaba Elimde Mikromaster 440 ve parametreler var fakat parametreleri laptopdan sürücüye atmak için dönüştürücü kit yok. parametreleri manuel tek tek girdiğimde makinede ufak bi yanlış çalışma meydana geliyor. Yanlış çalışmayı aşağıda açıklayacağım nasıl düzelteceğimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Servisin gönderdiği parametreleri giriyorum P003 ü 3 yaparak açtıgım halde bazı parametreleri göremiyorum. Servis parametreleri laptopla yükle diyor ama bağlantı kitini bulamadım. Nasıl çözebilirim bu işi.
Yanlış Çalışma: Sürücü değişimi yapılmadan önce makine 10 ile giderken sürücü belirli bir frekansta çıkış vererek istediğim motoru döndürüyordu. ( Makine star aldığında ilk hızı 10 dur daha yavaş gitmez) . Şimdi sürücü değişikliğinden sonra motor dönmüyor makineyi biraz hızlandırınca hızı 15 yapınca dönmeye başlıyor. maks hız 350. Hız bilgisi analog olarak geliyor(0-10V). 10 ile giderken hız bilgisi 0.2 Vdc olarak geliyor fakat sürücü çıkış vermiyor. 0.3e doğru vermeye başlıyor. bunu nasıl ayarlayabilirim?
Yanlış Çalışma: Sürücü değişimi yapılmadan önce makine 10 ile giderken sürücü belirli bir frekansta çıkış vererek istediğim motoru döndürüyordu. ( Makine star aldığında ilk hızı 10 dur daha yavaş gitmez) . Şimdi sürücü değişikliğinden sonra motor dönmüyor makineyi biraz hızlandırınca hızı 15 yapınca dönmeye başlıyor. maks hız 350. Hız bilgisi analog olarak geliyor(0-10V). 10 ile giderken hız bilgisi 0.2 Vdc olarak geliyor fakat sürücü çıkış vermiyor. 0.3e doğru vermeye başlıyor. bunu nasıl ayarlayabilirim?